Egelhuis Deluxe XXL

Egelhuis Deluxe XXL
Artikelnummer 915070119
€ 139,99

Het Egelhuis – Deluxe XXL is ontwikkeld door onze eigen natuurdeskundigen en biedt egels een veilige plek om te nestelen en te overwinteren.
Dit prachtige huis is zorgvuldig ontworpen als schuilplaats voor egels voor het voorplantingsseizoen en voor hun winterslaap. Het aantal egels neemt nog steeds af. Daarom is het van vitaal belang om ervoor te zorgen dat ze een veilige plek krijgen in onze tuinen.
De ingang van het huis is precies op maat gemaakt: groot genoeg voor grotere en zwangere egels om veilig het huis in en uit te gaan, en tegelijkertijd klein genoeg om te voorkomen dat mogelijke roofdieren naar binnen kunnen. Ook de lange toegangstunnel helpt om roofdieren af te schrikken. 
Het huis heeft een afneembaar dak, zodat het gemakkelijk kan worden schoongemaakt of gevuld met geschikt nestmateriaal, zoals hooi of droge bladeren. Het dak is bovendien schuin en heeft een oversteek om inregenen bij zware regenval te voorkomen. De ingebouwde ventilatie voorkomt dat zich in het huis vocht ophoopt.
Dankzij de natuurlijke groene kleur van het Egelhuis – Deluxe XXL gaat het naadloos op in uw tuin. Plaats het huis indien mogelijk op een beschutte plek onder een groenblijvende struik. April en oktober zijn de beste maanden om een egelhuis te plaatsen, want in die maanden eindigt en begint het winterslaapseizoen. Als het in het voorjaar langer koud blijft, blijven egels langer in winterslaap. Let er daarom goed op dat u ze niet stoort.

Kleur
Groen
Materiaal
Hout
Diersoort
Egel
Lengte
58.4cm
Hoogte
49.9cm
Breedte
39cm

Anderen kochten ook

  1. Vetbollen suprême - 50 stuks
    € 16,99
  2. Bodembedekking voor egels
    € 5,99
  3. Vetblok probeerpakket
    € 17,99 € 21,53 Deze aanbieding is geldig vanaf 01.01.2023 en verloopt op 31.12.2024