Pers

Vivara is gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurbeschermingsproducten voor tuindieren, zoals voer, voedersilo’s, voederhuisjes en nestkasten. Onze producten zijn uitvoerig door ornithologen en biologen getest. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Door nauw samen te werken met verschillende natuurbeschermingsorganisaties in Nederland proberen we het leefmilieu van plant en dier te verbeteren, waarbij wij een deel van onze opbrengst afdragen aan deze organisaties.

Ons complete productassortiment wordt rechtstreeks verkocht via deze website. Tevens verschijnt tweemaal per jaar ons magazine 'Meer leven in uw tuin'. Een aantrekkelijk vormgegeven magazine dat naast een selectie van producten, tips en ideëen voor het inrichten van een diervriendelijke tuin biedt!

Met meer dan 25 jaar ervaring en in-house specialisten op het gebied van ornithologie, productontwikkeling en diervoeding zijn wij een toonaangevende autoriteit op het gebied van flora en fauna. Hierdoor zijn we in staat zijn om journalisten te voorzien van advies of commentaar voor redactionele doeleinden.

Neem daarom voor interviews, advies, achtergrondinformatie en beeldmateriaal gerust contact op met:

Stepheny van den Boomen
0478-517579
stepheny.vandenboomen@vivara.nl

Als u geen specifieke vragen heeft, maar wel op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Vivara, kunt u ons volgen op Facebook en Instagram.

Ook kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief.