Premium pindakaas voor tuinvogels Original

Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland

Vivara en Vogelbescherming Nederland werken nauw samen om de leefomstandigheden van vogels in onze directe omgeving te verbeteren. Veel Vivara artikelen dragen het logo van Vogelbescherming Nederland. Deze producten zijn allemaal vooraf getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid. Dus van de beste kwaliteit en goedgekeurd door Vogelbescherming Nederland. Met de aankoop van Vivara producten profiteren niet alleen de vogels in de tuin, maar wordt ook het werk van Vogelbescherming Nederland financieel ondersteund.

Premium pindakaas voor tuinvogels Original
Artikelnummer 101900119
Volumekorting
 • Koop 4 + voor € 2,69 p/s en bespaar 10%
€ 2,99
 • Bron van energie en eiwitten!
 • Goedgekeurd en aanbevolen door Vogelbescherming Nederland en Natuurpunt
 • Zelf geproduceerd, uit eigen fabriek

Het gezonde alternatief voor pindakaas! Wij voegen namelijk geen zout toe aan deze speciale pindakaas voor tuinvogels. De glazen ‘pindakaaspot’ gevuld met pindavet vormt een zeer calorierijke lekkernij voor veel vogels, zeker voor mezen. Geniet van het schitterende aanzicht van de vele kleine vogeltjes die in uw tuin uit deze pot komen eten!

 • Gezonde pindakaas voor vogels
 • Meelwormen voor extra eiwit toegevoegd
 • Pindavet bevat enorm veel calorieën
 • Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland

Vogel jaarrond voeren:

Vogels hebben een enorm belang bij het voer in uw tuin. Een vogel zal uw voer altijd gebruiken als aanvulling op het dieet en nooit als vervanging voor voer als insecten en bessen wat ze in de natuur kunnen vinden. Echter zijn er tijden dat insecten en bessen moeilijk te vinden zijn omdat het te koud is of wanneer de vogel het extra druk heeft, zoals tijdens de broedperiode. Tijdens koude nachten in de herfst en winter kunnen vogels tot 20% van hun lichaamstemperatuur verliezen. Om dat de compenseren hebben ze extra energie nodig dat ze bijvoorbeeld uit vogelpindakaas, vetblokken of vetbollen kunnen halen. Tijdens het broedseizoen in de lente kunnen ze bijvoorbeeld eiwitten uit zadenmixen goed gebruiken. Op deze drukke dagen zorgen de vogels vooral voor hun jongen waardoor hun eigen behoefte er vaak bij inschieten. Kortom, vogels hebben het hele jaar extra ondersteuning nodig.

Vivara vogelpindakaas:

Wij hebben graag zelf de controle over onze eigen producten, zeker vogelvoer zoals vogelpindakaas. Daarom maken wij de vogelpindakaas zelf. Zo weten wij waar onze producten vandaan komen en kunnen wij garanderen dat we de hoogste kwaliteit verwerken in onze vogelpindakaas. Zo maken wij alle ingrediënten schoon, controleren we op aflatoxine en zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het oliegehalte van pinda's altijd minimaal 2% hoger ligt dan dat van normale pinda's. Dezelfde controles voeren wij uit bij alle ingrediënten die wij toevoegen aan de verschillende vogelpindakazen zoals zaden, meelwormen etc. Benieuwd naar hoe wij ons voer produceren? Klik dan hier.

Vulgewicht 330 gram.

kcal per 100g
665
Samenstelling
Talg (dierlijk vet), maismeel, pindameel, koolzaadolie
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit: 60.9%, Ruw vet: 9.9%, Ruwe celstof: 1.8% Ruw as: 1.1%
Geschikt voor
Voederhuis
Weghouden van huisdieren
Nee
Onkruidvrij
Nee
Verpakkingseenheid
330g

Anderen kochten ook

 1. Pindakaas voor tuinvogels met stukjes noot
  € 2,99 Vanaf € 2,69
 2. Pindakaas voor tuinvogels met meelwormen
  € 2,99 Vanaf € 2,69
 3. Vetblok Original
  € 2,99 Vanaf € 2,29
 4. Pindakaas voor tuinvogels hi-energy
  € 2,99 Vanaf € 2,69
 5. Vetbollen original - 6 stuks
  € 2,79 Vanaf € 2,29
 6. Navulpakket vetblokken
  € 9,99 € 11,96 Deze aanbieding is geldig vanaf 01.01.2023 en verloopt op 31.12.2024
 7. Vetblok met meelwormen
  € 2,99 Vanaf € 2,29
 8. Vetblok met insecten
  € 2,99 Vanaf € 2,29
 9. Vetbollen met meelwormen - 6 stuks
  € 2,79 Vanaf € 2,29
 10. Pindakaaspothouder Dublin
  € 6,99