Premium pindacake starterspakket

Onze groene partners Vogelbescherming Nederland en Natuurpunt zijn ook fan van de pindacakes! Zij raden de cakes aan als je lekker wil genieten van je tuinvogels.

pindacakes

Pindacakes: het meest calorierijke voer voor tuinvogels!

Onze vetproducten bevatten gezonde oliën en vetten en zijn er in allerlei varianten. Van zaden, insecten en fruit tot gecombineerde varianten. Deze gepatenteerde vetproducten zijn gemaakt van vet en pindameel in onze eigen fabriek, zodat ze altijd de juiste samenstelling hebben. Ze worden gewaardeerd door alle vogels, maar vooral vinken, spechten en roodborstjes zijn er dol op. Pindacakes zijn een mix van vet en pindameel met wat extra toevoegingen op basis van de variant cake of blok. Kortom, het zijn enorme energiebommen! Het is niet voor niets dat pindacakes de meest calorierijke bron van energie voor tuinvogels zijn.

Premium pindacake starterspakket
Artikelnummer B-35057
€ 21,99 € 25,46
  • Pakket van een houder en 3 pindacakes van 1 liter
  • Geschikt voor alle tuinvogels
  • Meest calorierijke vetvoer om lang te genieten van alle vogels in je tuin
  • Gemaakt in eigen fabriek

Hang je pindacakes eenvoudig op met deze pindacakehanger. Voor deze, met vogeltjes aan de zijkant versierde, hanger is altijd wel een plekje te vinden in de tuin of op je balkon. De Vivara pindacakes zijn bereid volgens eigen gepatenteerd recept, boordevol essentiële vetten en calorieën. Deze zeer calorierijke pindacakes zijn dan ook onweerstaanbaar voor uw tuinvogels. Deze houder is ook geschikt voor pindacakes van 500 ml.

De drie premium pindacakes zijn al vanaf het prille begin één van de bestsellers uit het Vivara assortiment. Het gepatenteerde recept trekt een grote variatie vogels aan waaronder spechten en boomklevers.

  • Bereid volgens eigen gepatenteerd recept
  • Boordevol essentiële vetten en noodzakelijke calorieën
  • Vivara pindacakes zijn het meest calorierijk

Pindacakes mag je het jaarrond voeren en worden aanbevolen door Vogelbescherming Nederland en Natuurpunt.

Kleur
Groen
Materiaal
Metaal
Diersoort
Vogels
Meegeleverd
Hanger en 3 Premium pindacakes Orginal 1 liter

De bundel bevat:

  • Pindacakehanger 1 Liter 1 keer Pindacakehanger 1 Liter
  • Pindacake Original 1000 ml 3 keer Pindacake Original 1000 ml