Nestkast Specht Malmö

FSC
Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland

Vivara en Vogelbescherming Nederland werken nauw samen om de leefomstandigheden van vogels in onze directe omgeving te verbeteren. Veel Vivara artikelen dragen het logo van Vogelbescherming Nederland. Deze producten zijn allemaal vooraf getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid. Dus van de beste kwaliteit en goedgekeurd door Vogelbescherming Nederland. Met de aankoop van Vivara producten profiteren niet alleen de vogels in de tuin, maar wordt ook het werk van Vogelbescherming Nederland financieel ondersteund.

Nestkast Specht Malmö
Artikelnummer 935320120
€ 38,99
Spechten hakken andere nestkasten open om er de eieren of jongen uit te roven. De Nestkast Specht Malmö heeft een heel klein voorgeboord gaatje. De specht kan zo de invliegopening van de nestkast zelf open en groter hakken.

De Nestkast Specht Malmö is een mooie uitgeholde berkenstam, deze gaat prima op in een bosrijke terrein of in de natuurlijke omgeving van uw tuin. Hang de nestkast bij voorkeur op 3 meter hoogte (minimale hoogte is 2 meter). Het is niet nodig om de nestkast te vullen met nestmateriaal. Dat doet de specht zelf.

Om de nestkast aan het einde van het broedseizoen schoon te maken is het dak aan één zijde met een schroef vastgezet. Door deze schroef eruit te draaien kan het dak weggedraaid worden en kunt u de nestkast controleren of schoonmaken.

Het is een natuurlijk product, dus de afmetingen en gewicht kunnen variëren.

 • Details Nestkast Specht Malmö
 • Afmetingen: breedte 23 cm, hoogte 57 cm, diepte 27 cm
 • Materiaal: Nestkast Specht Malmö is van hout
 • Invliegopening: zelf door specht te maken
 • Bijzonder geschikt voor: specht
 • Openen: d.m.v. het losschroeven van het dak aan de bovenzijde
 • Kleur
  Bruin
  Materiaal
  Berk
  Invliegopening
  Specifiek
  Vogelsoort
  Grote bonte specht, Groene specht
  Diersoort
  Vogels
  Lengte
  27cm
  Hoogte
  57cm
  Breedte
  23cm