Apollo Voedersilo's

Eenvoudig schoon te maken, volledig demontabel in slechts 10 seconden zonder gereedschap en voorzien van het unieke ventilatiesysteem dat het voer langer vers houdt, dat is de voedersilo Apollo. Vivara heeft samen met vogelexperts de Apollo voedersilo ontworpen en ontwikkeld, waarbij werkelijk aan alles is gedacht. Dit maakt de voedersilo Apollo tot een absolute topper.

Bekijk al onze voedersilo's  

Wanneer u uw tuinvogels voert is het belangrijk om de voederplek regelmatig schoon te maken. Hiermee voorkomt u het klonteren van het voer en het vormen van schimmel. Met de voedersilo Apollo is schoonmaken van de voedersilo zo gebeurd! De onderzijde, het deksel en de poortjes zijn namelijk eenvoudig los te maken, dankzij het unieke Click & Go systeem van Vivara. Zoals u in het bovenstaande filmpje kunt zien zijn de deksel en bodem, door het indrukken van twee knoppen in het deksel en bodem, eenvoudig te verwijderen.

De drie poortjes zijn voorzien van zitringen. Deze ringen zorgen ervoor dat de vogels vanuit een natuurlijke houding kunnen eten. Ze zitten daardoor namelijk voorwaarts op de voedersilo. De afstand tussen de openingen zorgt er voor dat de vogels voldoende uit elkaar zitten waardoor ze rustiger kunnen eten. De totale voercapaciteit bedraag 450 gram, waardoor de Apollo in de catagorie middelgrote silo’s valt. U hoeft hem dus niet perse elke dag te vullen om van uw tuinvogels te kunnen genieten.

  • De poortjes haalt u er eenvoudig uit door ze slechts iets naar boven te duwen. Zo is de silo eenvoudig te demonteren, schoon te maken, in elkaar te zetten en te vullen zonder dat hiervoor speciaal gereedschap nodig is.
  • In de bodem en het deksel bevinden zich unieke ventilatieringen. Deze zorgen voor ventilatie in de silokoker en voorkomen daarmee condensatie. Het voer blijft daardoor veel langer vers.
  • Aan de onderkant van de bodem bevindt zich een schroefdraad, daaraan kunnen verschillende Vivara accessoires worden bevestigd, waaronder een opvangschaal of een silohouder.
  • De Apollo is gemaakt van duurzaam aluminium en polycarbonaat. Met onze keuze voor deze materialen gaat de Voedersilo Apollo zeker jarenlang mee.
  • Daarnaast geeft Vivara op de complete Apollo silo-collectie maar liefst 5 jaar garantie.

Apollo voedersystemen

Bekijk al onze voedersilo's