Beschermsilo voor kleine vogels Athena

Artikelnummer 35111
€ 39,99
 • Wij ontwikkelen producten samen met onze groene partners
 • Al meer dan 25 jaar ervaring in natuurbeschermingsproducten
 • Wij maken bijna al onze producten zelf met de hoogste kwaliteit
De Beschermsilo voor kleine vogels Athena bestaat uit een Apollo voedersilo met 2 openingen en een bijpassende silobeschermer. Samen als één geheel verkrijgbaar. De voedersilo Apollo is al jaren erg geliefd bij de vogelvoederaars, dit door het handige ‘click & go’ systeem waarmee u de silo in een handomdraai schoon kunt maken, zonder dat u hoeft te schroeven. De beschermkooi draait u eveneens heel gemakkelijk in en uit elkaar om het schoon te maken. Met de Beschermsilo voor kleine vogels Athena heeft u een moderne voedersilo met beschermkooi en geniet u heerlijk van de kleine vogels die naar de voedersilo komen om rustig te eten zonder dat ze door grote en vaak agressieve vogels verjaagd worden.

Klik hier voor meer informatie over het schoonmaken van dit silobeschermpakket. Draai met een klik de kap boven van de silobeschermer. Draai daarna de schroef aan de onderzijde los. Haal de schaal eraf en trek de voedersilo zo ver mogelijk naar boven. Nu kunt u de ronde schijf via de opening in de spijlen eruit halen. Laat vervolgens de voedersilo via de onderkant uit de silobeschermer zakken. De zwarte delen van de voederopeningen drukt u eenvoudig naar beneden om ze los te halen.

Productkleur
Leigrijs
Materiaal
Kunststof, Gepoedercoated
Hoogte
28cm
Diameter
26 cm
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Anderen kochten ook

 1. Ophangketting lengte: 30 cm
  € 4,99
 2. Vetbollen met insecten - 6 stuks
  € 2,49 Vanaf € 1,99
 3. Nestkast Jamaica 28mm
  € 12,99
 4. Pindakaaspakket Dublin
  € 8,99 € 10,97
 5. Vivara combi-paal - zwart
  € 12,99
 6. SingingFriend Lisa Voederbol Grijs
  € 15,99
 7. Pindakaaspothouder Waterford met beschermkap
  € 12,99
 8. Halve kokosnoot meelwormen - insecten
  € 2,99 Vanaf € 2,49
 9. Pindavoederhuis - eikel vorm
  € 8,99
 10. Vetbolhouder met eikeldak
  € 8,99