Producten filteren

Producten filteren

Voedersystemen

1 product geselecteerd

  1. Voedersilo Conqueror 123 cm
    € 69,99

De manier waarop voer opgenomen wordt, verschilt per tuinvogel. Onze voedersystemen zijn ontworpen om zo goed mogelijk in de behoeften van de tuinvogels te voorzien. Bepaal zelf welk systeem het beste past bij de vogels in uw tuin. Trek onder andere mezen en groenlingen aan met een voedersilo, of vinken en mussen met een lage voedertafel. Of hang een vogelvoederhuisjes in uw tuin op.

Voedersilo

Voedersilo kopen? Daar komt meer aan te pas dan u misschien denkt. Voedersilo’s zijn er namelijk in allerlei vormen en maten en ieder vogel heeft zo zijn voorkeur. Waar de vogels die een voedersilo gebruiken het wel over eens zijn is dat ze graag recht vooruit eten. De klassieke vogels op een stokje zijn dus niet meer van deze tijd, daarom heeft iedere voedersilo van Vivara een ergonomische zitring. Zo kunnen vogels op hun gemak genieten van het voer.

Zoals gezegd zijn voedersilo’s er in allerlei vormen en maten. Wat voor u geschikt is hangt bijvoorbeeld af van welke soort vogels u in de tuin krijgt. Krijgt u vooral grondeters zoals de merel of roodborst, dan is een voedertafel een betere optie. Krijgt u aantal vogels in uw tuin, zoals koolmezen of mussen, dan kunt u goed uit de voeten met een voedersilo met drie of vijf voederpoorten. Naar maten u langer voert zullen meerdere vogels uw tuin weten te vinden. Dan is een grotere silo wellicht een beter optie, bijvoorbeeld een silo met 7 poorten. Hiermee kunnen nog meer vogels tegelijkertijd eten. Komen er te veel grote vogels in uw tuin? Dan is een voedersilo met beschermkooi de beste keuze. Die laat de kleine vogels van het voer genieten terwijl de grote vogels er niet bij kunnen.

Voedertafels

Veel merels en roodborsten in de tuin? Ook die vogels kunt u eenvoudig voeren met een voedertafel voor vogels. Er zijn vogels die namelijk niet graag van een silo eten. Aan een voedertafel voor tuinvogels zitten enkel voordelen. U kunt de grondeters er mee helpen, het voer blijft langer vers dan wanneer u het op de grond gooit en het voeren gaat erg makkelijk. Vivara heeft verschillende voedertafel. Van voedertafel voor op de grond tot hangende voedertafel en combi voedertafels voor aan de muur.

Waterschaal en vogelbad

Eigenlijk zit er geen verschil tussen een waterschaal en een vogelbad, waar de vogel drinkt kan hij zich namelijk ook goed wassen. Vooral tijdens de hele dagen is het van groot belang dat de vogels in uw tuin genoeg te drinken hebben. Met een waterschaal voor vogels voorziet u in die behoefte.