Voederhuis Cristallo - gerecycled plastic

Voederhuis Cristallo - gerecycled plastic
Artikelnummer 936540119
€ 34,99

Het voederhuis Mississippi is een van de meest populaire modellen in ons assortiment. Nu is het uitgevoerd in recycled plastic (HDPE kunststof) onder de naam Cristallo. Zo wordt dit favoriete model extra duurzaam, want het zorgt ervoor dat plastic afval ook daadwerkelijk een tweede leven krijgt en niet op de vuilnisbelt terecht komt. Het voederhuis Cristallo is op zijn beurt ook weer uitstekend recyclebaar.

Het hoogwaardige materiaal is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast biedt dit voederhuis veel voordelen. Hij vergaat niet, is bestand tegen roofdieren en is UV-licht bestendig, dus verkleurt niet. Dit milieuvriendelijke materiaal is bovendien sterk en waterafstotend, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Vivara geeft maar liefst 5 jaar garantie. Zo heeft u beslist jarenlang voederplezier en draagt u ook uw steentje bij aan een duurzaam milieu.

U vult dit voederhuis eenvoudig door het dak naar voren te klappen. Kijk en geniet van de vele vogels aan alle kanten van dit voederhuis komen eten.

Afmetingen: 17 x 12 x 28 cm

Kleur
Meerdere kleuren
Materiaal
Kunststof
Bescherming tegen eekhoorns
Geen, eekhoorn kan bij het voer
Lengte
12cm
Hoogte
28cm
Breedte
17cm