Nestkast Torenvalk

FSC
Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland

Vivara en Vogelbescherming Nederland werken nauw samen om de leefomstandigheden van vogels in onze directe omgeving te verbeteren. Veel Vivara artikelen dragen het logo van Vogelbescherming Nederland. Deze producten zijn allemaal vooraf getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid. Dus van de beste kwaliteit en goedgekeurd door Vogelbescherming Nederland. Met de aankoop van Vivara producten profiteren niet alleen de vogels in de tuin, maar wordt ook het werk van Vogelbescherming Nederland financieel ondersteund.

Nestkast Torenvalk
Artikelnummer 903290120
€ 104,99

Deze nestkast biedt nestgelegenheid aan de torenvalk (holenduiven maken ook gebruik van deze nestkast).

Plaats de nestkast aan de rand van een bos, een vrijstaande boom of een paal in het veld. Monteer de meegeleverde ophanglat aan de nestkast. Daarna de nestkast ophangen met de bijgeleverde schroeven of spijkers. Plaats de nestkast niet met de invliegopening naar het zuid/westen. In de nestkast een kleine hoeveelheid nestmateriaal (turf) toevoegen.

De nestkast op minimaal 4 meter hoogte ophangen.

De open nestkast één keer per jaar schoonmaken, in het najaar vanaf september. Jaarlijks moet ook de deugdelijkheid van de ophanging gecontroleerd worden.

Kleur
Groen
Materiaal
Hout
Invliegopening
Specifiek
Vogelsoort
Torenvalk
Diersoort
Vogels
Lengte
53cm
Hoogte
38cm
Breedte
53cm