Hermes Voedersilo voor kleine vogels met gratis 1kg voer

Hermes Voedersilo voor kleine vogels met gratis 1kg voer
Artikelnummer hermes-voedersilo-puur
€ 34,99 € 41,98
 • Voordelig pakket met de Hermes silo en gratis 1kg voer
 • Hi-Energy Puur laat geen onkruid achter als het op de grond valt
 • Geschikt voor de kleinste vogels in je tuin zoals mezen en mussen

Met de Hermes voedersilo voor kleine vogels is het verleden tijd dat grote vogels uw voedersysteem leegroven. Wanneer namelijk een grote vogel op deze silo plaatsneemt, sluiten automatisch de voeropeningen door het gewicht van de vogel. Bij kleine vogels gebeurt dit niet. Daarnaast zijn de zitplekken uitschuifbaar waardoor alleen kleine vogeltjes er gebruik van kunnen maken. Een grote vogel kan dan ook niet op de voederplek plaatsnemen. Zo heeft u langer plezier van de gevulde voedersilo en helpt u de kleine vogels.

De kunststof voedersilo beschikt over een stevig ophangkoord en de buis is gemaakt van polycarbonaat. Hij is uitgevoerd in de kleur zwart en bruikbaar voor vogels met een gewicht tot 125 gram. Een koolmees kan bijvoorbeeld wel van deze silo eten maar een ekster of een duif niet. De voedersilo kan uit elkaar geschroefd worden om schoon te maken. Hiervoor heeft u een schroevendraaier nodig.

Dit pakket bevat naast de Hermes voedersilo ook gratis 1kg Hi-Energy Puur vogelvoer!

Al jaren is Vivara Hi-Energy puur één van de bestsellers in het assortiment. En dat is niet voor niets! Hi-Energy Puur trekt door het hoge energiegehalte een zeer grote variatie vogels aan. En omdat de zaden gepeld zijn, zullen ze niet ontkiemen als ze op de grond vallen.

De gehakte zonnebloemkernen in de mix zorgen ervoor dat ook de kleine vogeltjes graag hiervan komen eten. Hi-Energy Puur wordt enorm goed geaccepteerd door alle zaadetende vogels. De meeste vogels zullen direct op de voederplek gaan eten en hoeven de zaden niet mee te nemen naar een rustig plekje om ze te pellen.

Materiaal
Kunststof
Diersoort
Vogels

De bundel bevat:

 • Hermes Voedersilo voor kleine vogels 1 keer Hermes Voedersilo voor kleine vogels
  • Geeft grote vogels niet de mogelijkheid om uit de silo te eten
  • Ontwikkeld in samenwerking met Vivara Pro
  • Gemaakt van stevig metaal en polycarbonaat
 • Hi-Energy Puur 1 kg 1 keer Hi-Energy Puur 1 kg