Hermes Voedersilo voor kleine vogels

Hermes Voedersilo voor kleine vogels
Artikelnummer 31113
€ 34,99
  • Geeft grote vogels niet de mogelijkheid om uit de silo te eten
  • Ontwikkeld in samenwerking met Vivara Pro
  • Gemaakt van stevig metaal en polycarbonaat

Met de Hermes voedersilo voor kleine vogels is het verleden tijd dat grote vogels uw voedersysteem leegroven. Wanneer namelijk een grote vogel op deze silo plaatsneemt, sluiten automatisch de voeropeningen door het gewicht van de vogel. Bij kleine vogels gebeurt dit niet. Daarnaast zijn de zitplekken uitschuifbaar waardoor alleen kleine vogeltjes er gebruik van kunnen maken. Een grote vogel kan dan ook niet op de voederplek plaatsnemen. Zo heeft u langer plezier van de gevulde voedersilo en helpt u de kleine vogels.

De kunststof voedersilo beschikt over een stevig ophangkoord en de buis is gemaakt van polycarbonaat. Hij is uitgevoerd in de kleur zwart en bruikbaar voor vogels met een gewicht tot 125 gram. Een koolmees kan bijvoorbeeld wel van deze silo eten maar een ekster of een duif niet. De voedersilo kan uit elkaar geschroefd worden om schoon te maken. Hiervoor heeft u een schroevendraaier nodig.

Afmetingen: Ø 13 cm, hoogte 32 cm.

Productkleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Bescherming tegen eekhoorns
Volledig, eekhoorn kan niet bij het voer
Diersoort
Vogels
Hoogte
32cm
Diameter
13 cm
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Anderen kochten ook

  1. Hangende drinkschaal bi-color midi
    € 14,99
  2. Voedersilo Apollo 3 openingen met beschermkooi
    € 39,99 € 44,98