Zonnekruid hoopesii

Zonnekruid hoopesii

Artikelnummer: 80023

€ 2,49
 • Koop 5+ voor € 1,39 p/s en bespaar 45%
Add to Wishlist

Deze fraaie borderplant bloeit van juni tot en met september. Zonnekruid Hoopesii is zeer geschikt voor een tuin op het zuiden, aangezien deze plant verlangt naar een zonnige, warme plek op niet te arme grond.

De Zonnekruid Hoopesii laat zich eenvoudig combineren met andere planten. In de winter heeft deze plant bescherming nodig tegen regen en sneeuw. Dek de plant dan af met bladeren. In de zomer moet u ervoor waken dat hij niet uitdroogt.

Lees meer

De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm hoog. In totaal wordt deze plant circa 60 cm hoog. De geadviseerde plantafstand bedraagt 30 cm, ongeveer 8 tot 11 stuks per vierkante meter. Deze winterharde vaste plant kan een temperatuur tot – 30 gr. Celsius verdragen.

Zonnekruid Hoopesii trekt veel bijen en vlinders aan. Combineer het planten dan ook met het ophangen van één van de vlinderkasten en of insectenhuizen van Vivara en u biedt deze insecten een ideaal plekje.

Plant kleur Geel
Latijnse naam Helenium hoopesii
Maximale hoogte 50 cm
Potgrootte 9 cm
Bloeimaanden Jun., Jul., Aug.
Standplaats Zon

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Bekijk Privacyverklaring