Zonnebloemkernen

Zonnebloemkernen
Producten Artikelnummer Prijs Aantal
Zonnebloemkernen 1 kg 25041
€ 4,99
€ 0,50 per 100g
Zonnebloemkernen 2,5 kg 25045
€ 11,99
€ 0,48 per 100g
Zonnebloemkernen 5 kg 25050
€ 22,99
€ 0,46 per 100g
Zonnebloemkernen 10 kg
 • Koop 2+ voor € 39,99 p/s en bespaar 7%
25053
€ 42,99
€ 0,43 per 100g
Add to Wishlist

ZONNEBLOEMKERNEN 600 KCAL / 100G


Vivara Zonnebloemkernen zijn de kern van een zwarte zonnebloempit. De schil is is reeds door ons verwijderd. Dit heeft zowel voor de vogels als u voordelen! De vogels verspillen geen tijd met het pellen van de zaden en kunnen direct van de zeer energierijke kern eten, en u heeft geen last van onkruid.

Lees meer
De schil van een zonnebloempitje is gemaakt van vezelig materiaal dat geen voedingswaarde biedt. Wanneer u ‘gewone’ zonnebloempitten aanbiedt, zullen de vogels deze zelf pellen en alleen de energierijke kern opeten. U maakt het de vogels dus veel makkelijker wanneer u direct de zonnebloemkernen aanbiedt. De vogels hoeven geen tijd te verspillen met het pellen van de zaden en kunnen direct van de zeer energierijke kern gaan eten. 
 
De schil van de zonnebloempit beschermt de kiem van het zaadje. Wanneer de schil is verwijderd zal het zaad niet meer kunnen kiemen. Wanneer u Vivara’s zonnebloemkernen voert, heeft u dus geen last van schillen rondom de voederplek én wanneer er gemorst wordt zal het zaad niet kiemen en ontstaat dus geen ongewenste begroeiing. Met Vivara’s zonnebloemkernen blijft uw tuin dus verschoond van rommel en onkruid!
 
Vivara heeft een eigen zonnepittenpellerij in Engeland. De zonnepitten worden ingekocht van Europese akkerbouwers waarbij de teelt gecontroleerd plaats vindt en garanties op de hoogste oliegehaltes worden afgegeven. De pitten worden in onze fabriek op grootte gesorteerd voor optimale acceptatie door de vogels in uw tuin.
 
Wanneer u veel kleine vogeltjes in de tuin heeft, zijn gehakte zonnebloemkernen een nog betere keuze.
Hoofdbestanddeel Zonnebloemkernen
Geschikt voor Voedersilo, Voederhuis, Voedertafel, Grondvoeren
Calorieën per 100g 600
Samenstelling 100% Zonnebloemkernen
Vogelsoort Pimpelmees, Koolmees, Zwarte mees, Kuifmees, Putter, Groenling, Ringmus, Huismus, Roodborst, Zanglijster, Spreeuw, Gekraagde roodstaart
Onkruidvrij Ja
Meegeleverd Voer
Niet meegeleverd Silo

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten