Webcam voederplek 1

Deze webcam toont verschillende vogels die een bezoekje brengen om zich met het heerlijke Vivara voedsel te voeden! Deze camera wisselt tussen twee verschillende kijkhoeken zodat je de kans krijgt om extra veel vogels te bekijken.

Op de live webcam is een Apollo voedersysteem te zien. Deze heeft een invoerlade die gebruikt wordt om de zaden op te vangen die door de vogels op de grond zijn gevallen. Zo wordt verspilling van het vogelvoer voorkomen. Deze voederbak zit vol met zwarte zonnebloempitten en zonnebloemkernen, een perfecte mix van vogelvoer waardoor de vogels extra calorieën binnen krijgen die ze nodig hebben.

Er is ook een voedersysteem geplaatst met een pindakaas buis die vol zit met essentiële vetten en calorieën voor uw tuinvogels. Geweldig om vogels de extra energie te geven die ze nodig hebben in de koudere winter maanden!

Het tweede kijkpunt is voorzien van twee verschillende voedersystemen, een met twee ingangen en een met vier ingangen, beide vol met Hi-Energy Puur voer & zonnenbloemkernen , allemaal zeer populair voedsel voor tuinvogels. U zult ook een Pindakaaspothouder Wicklow met een aantal van onze Pindakaas producten voor vogels kunnen zien. Evenals een aantrekkelijke voederschaal voor winterkoninkjes, gevuld met nog meer voedsel en een Idro waterschaal om ervoor te zorgen dat de vogels nog steeds toegang hebben tot water, zelfs wanneer andere watervoorraden zijn bevroren.

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Bekijk Privacyverklaring