Zadenmixen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ontdek de perfecte Zadenmixen voor tuinvogels bij Vivara!

Geef je gevleugelde bezoekers een gevarieerde en voedzame maaltijd met onze zorgvuldig samengestelde zadenmixen. Bij Vivara vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige zadenmixen, speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de voedingsbehoeften van verschillende vogelsoorten.

Onze zadenmixen zijn samengesteld in samenwerking met Vogelbescherming Nederland, en worden geproduceerd in onze eigen fabriek.

Optimale voeding: strooivoer voor elke vogelsoort

Of u nu op zoek bent naar een mix voor mezen, vinken, merels of andere tuinvogels, wij hebben de juiste zadenmix voor u. Onze mixen zijn samengesteld met een verscheidenheid aan zaden, granen en gedroogde vruchten om een uitgebalanceerde voeding te bieden die rijk is aan essentiële voedingsstoffen. Bekijk ook onze zadenmixen die speciaal zijn samengesteld voor voedersilo’s, of juist voedertafels.

Biologisch vogelvoer

Naast onze reguliere zadenmixen, bieden we ook 100% biologische voedermixen. Deze mixen bestaan uitsluitend uit biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit, en er is bij de teelt geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen.

Onkruidvrije voedermixen

Niets zo vervelend als een rommelige tuin en ongewenste groei van onkruid bij de vogelvoerplek. Speciaal hiervoor heeft Vivara ‘no-mess’ zadenmixen. In deze mixen is het voer ontdaan van alle schillen, die normaal zorgen voor het ontkiemen van onkruid. Hiermee houd je de voederplek schoon en vrij van onkruid. Voorbeelden hiervan zijn de Premium Voedermix Puur, de Hi-Energy Supreme, en de Hi-Energy Puur.

Bestel nu en verwen je tuinvogels!

Maak van je tuin een paradijs voor vogels met onze zadenmixen van topkwaliteit. Bestel vandaag nog bij Vivara en geniet van een bruisend vogelleven recht voor je raam!