Maak een vogeltaart en win!

De feestdagen komen er weer aan. Tijd om de tuinvogels eens extra te verwennen. Bijvoorbeeld met een feestelijke vogeltaart. Ga aan de slag met de Vivara vetproducten en creëer een stijlvolle, energierijke traktatie. Uw vogelvriendjes zijn u zeker dankbaar! En voor u ligt er wellicht een mooie prijs in het verschiet.

Om u op weg te helpen hebben we alvast een aantrekkelijk geprijsd Vogeltaart Pakket samengesteld, bestaande uit vetbollen, pindacakes en een sneeuwvlok vettraktatie. Natuurlijk kunt u van alles aan de taart toevoegen om deze extra feestelijk te maken. Bijvoorbeeld gedroogde bessen, gehakte appels of vogelzaadjes. Wees creatief!

Onze feesttaart was erg populair bij de koolmezen en pimpelmezen. We zijn benieuwd welke vogels van uw creatie komen genieten. Stuur ons uiterlijk 31 januari 2017 een foto van uw vogeltaart via onderstaand formulier en maak kans op één van de prijzen!

  • 1e prijs ter waarde van €75: voedersilo Apollo met 5 openingen met 2,5 kg hi-energy puur voer, vetbolkrans met 6 vetbollen, Jupiter voederhuis met 1 kg insecten vettraktatie.
  • 2e prijs ter waarde van €50: voederhuis Moezel met 4 vetblokken en 1 kg hi-energy puur voer.
  • 3e prijs ter waarde van €25: 2-in-1 pindacakehuis met 2 pindacakes en 1 kg hi-energy puur voer.

Bekijk hier alle inzendingen!

De actie is inmiddels afgelopen en de winnaars hebben persoonlijk bericht gehad. Gefeliciteerd Ellen, Willem en Karin! Welke van de drie is jouw favoriet?

Winnaars vogeltaart winactie