Cadeaupakket Faro voor vogels

Cadeaupakket Faro voor vogels
Artikelnummer 99883
€ 34,99

Dit cadeaupakket is geschikt voor iedere vogelliefhebber. Naast dat je diverse vogels onderdak kan bieden met de stijlvolle nestkast, kun je ze het hele jaar door voeren met de pinda’s en bijgevoegde pindasilo.

De Faro nestkast met een invliegopening van 34 mm, is speciaal ontwikkeld voor een veel voorkomende tuinvogel, namelijk de huismus. Tevens kan deze nestkast gebruikt worden door mezen, boomklevers en bonte vliegenvangers. Het hout van deze nestkast heeft het FSC hout keurmerk.

Het pakket bevat zachte olierijke pinda’s van hoge kwaliteit. Niet alleen pimpelmezen, koolmezen en groenlingen, maar ook spechten, mussen, sijsjes en boomklevers houden van dit voedzame voer. De pinda’s kun je in de bijgevoegde cremekleurige pindasilo doen. Het is namelijk altijd belangrijk om pinda’s in een pindasilo aan te bieden. Zo kunnen vogels alleen stukjes pinda’s eten en dat is veiliger dan hele pinda’s, zeker voor jonge vogels. Deze pinda’s worden aanbevolen door de Vogelbescherming.

Dit pakket bevat:

  • Faro nestkast
  • Hios Pindasilo creme
  • CJ Pinda's 2,5 kg
Expand Description
Nee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Anderen kochten ook

  1. Metalbird grote bonte specht
    € 39,99
  2. Vivara cadeaubon € 50
    € 50,00