Vogelbescherming Nederland

Vivara werkt nauw samen met Vogelbescherming Nederland, onder meer om de leefomstandigheden van vogels in onze directe omgeving te verbeteren. Vogelscherming Nederland werkt continu aan het veiligstellen van leefgebieden van alle vogels en aan het behouden van onze kwetsbare natuur. 

Veel Vivara producten dragen het logo van Vogelbescherming Nederland. Deze zijn getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid: ze zijn dus van de beste kwaliteit. Daarnaast steun je met elke aankoop bij Vivara het werk van Vogelbescherming Nederland met een financiële bijdrage. Onderstaand vind je een overzicht van de activiteiten en campagnes van Vogelbescherming Nederland.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze activiteiten? 

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief »

Activiteiten & campagnes Datum Omschrijving
Vogelreizen    Vogelbescherming Nederland heeft een overzicht van vogelreizen die worden georganiseerd door reisorganisaties gespecialiseerd in vogel- en natuurreizen. Bekijk hier het overzicht. 
Trekvogel excursies   Zoals ieder najaar wordt ook deze eerste zaterdag van oktober weer de Euro Birdwatch georganiseerd. Dit is in principe een internationale megatrekvogeltelling, waarbij verspreid over heel Europa enorm veel vogelaars uit zo'n 40 landen meedoen. Wil jij met Vogelbescherming mee op trekvogel excursie? Bekijk dan het overzicht van de activiteiten

LID WORDEN VAN VOGELBESCHERMING NEDERLAND?

Wil jij een steentje bijdragen en ook zorgen voor de vogels en het beschermen van hun leefgebieden? Hier lees je meer informatie over wat een lidmaatschap inhoudt en hoe je lid kan worden.