Beschermkooien

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beschermkooi voor vogels

Bescherm je geliefde tuinvogels met de hoogwaardige beschermkooien van Vivara. Onze beschermkooien zijn ontworpen met de welzijn van kleine vogels in gedachten en bieden een veilige omgeving voor foerageren en rusten, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen grote vogels, roofdieren en andere ongewenste gasten.

Waarom kiezen voor Vivara Beschermkooien?

  1. Duurzame Materialen: Onze beschermkooien zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zodat ze langdurige bescherming bieden aan je tuinvogels.
  2. Eenvoudige Installatie: Onze beschermkooien zijn eenvoudig te monteren en vereisen geen ingewikkelde installatie. Je kunt ze snel en gemakkelijk in je tuin plaatsen, zodat je tuinvogels direct van de bescherming kunnen genieten.
  3. Verscheidenheid aan Maten en Stijlen: Of je nu een kleine tuin hebt of een uitgestrekt landschap, wij bieden beschermkooien in verschillende maten en stijlen, zodat je de perfecte pasvorm voor je tuin kunt vinden.

Bescherming voor je Tuinvogels

Beschermkooien zijn beschikbaar voor vele verschillende voedersystemen. Zoek je een pindakaaspothouder met bescherming, kies dan voor de Waterford of de Longford. Voor een kwalitatieve voedersilo adviseren wij de populaire Apollo silo, met bijpassende beschermkooi. Van de Aura-serie is een beschermkooi beschikbaar met pindasilo, voedersilo, en voor vetbollen.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook losse beschermkooien beschikbaar voor gebruik bij een voedertafel. Wil je liever geen kooi in je tuin, maar toch graag de kleine vogels helpen, bekijk dan eens onze Cork-serie voor pindakaaspothouders. Deze houden grote vogels weg van het voer door middel van een gewichtssysteem.

Bescherm je tuinvogels met de hoogwaardige beschermkooien van Vivara. Bestel vandaag nog en creëer een veilige haven voor je gevleugelde vrienden.