Voedersilo Defender Metaal 38 cm groen

Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland

Vivara en Vogelbescherming Nederland werken nauw samen om de leefomstandigheden van vogels in onze directe omgeving te verbeteren. Veel Vivara artikelen dragen het logo van Vogelbescherming Nederland. Deze producten zijn allemaal vooraf getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid. Dus van de beste kwaliteit en goedgekeurd door Vogelbescherming Nederland. Met de aankoop van Vivara producten profiteren niet alleen de vogels in de tuin, maar wordt ook het werk van Vogelbescherming Nederland financieel ondersteund.

Voedersilo Defender Metaal 38 cm groen
Artikelnummer 310400120
€ 15,99 € 19,99
  • Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland
  • Dak, bodem en voederplaatsen van stevig metaal
  • Ronde voederring waardoor vogels in een natuurlijke houding zitten, makkelijker voer eten en ze zien gevaar beter aankomen
  • Gepatenteerde vorm bodem waardoor alle zaden in de vogelvoedersilo gegeten worden
  • De bodem bevat een schroefgat waaraan een opvangschaal of voederpaal bevestigt kan worden
  • Vogelvoedersilo van polycarbonaat plastic. Dit plastic is zachter dan PVC, UV bestendig, barts niet en blijft langer helder.
  • Simpel onderhoud, iedere twee weken even uitspoelen met warm water en schoon borstelen.

Vogelvoedersilo’s zijn sterk en gaan jarenlang mee. De doorzichtige kokers zijn gemaakt van UV-gestabiliseerd polycarbonaat en behouden hun kwaliteit onder alle weersomstandigheden. Voedersilo wordt geleverd exclusief paal!

Op deze voedersilo krijgt u 5 jaar garantie!

Het grote voordeel van onze silo’s is dat de vogels in hun natuurlijke houding kunnen eten: met hun kop naar voren. De voederopening is namelijk voorzien van een ring. Een uniek en simpel, maar uitermate effectief systeem. Deze vogelvoedersilo is ook te combineren met een opvangschaal waardoor het voer niet allemaal op de grond valt.

Aantal openingen
4
Capaciteit
550 g
Kleur
Groen
Materiaal
Metaal
Bescherming tegen eekhoorns
Deels, beschermt tegen schade maar eekhoorn kan bij het voer
Hoogte
38cm
Diameter
6 cm