Vetmuur - per 8 verpakt

Vetmuur - per 8 verpakt
Artikelnummer 955478
€ 19,99

Vetmuur heeft een groen blad en kleine stervormige, witte bloempjes. Het is een bodembedekkende plant met mosachtig blad. Hij houdt van een enigszins vochthoudende grond en is goed als gazon te gebruiken. Daarom is hij ideaal om een kleine oppervlakte te laten begroeien, maar ook geschikt voor in de rotstuin. De soort staat op de Nederlandse Rode lijst van planten als in Nederland niet meer aanwezig.

Let op, het gaat hierbij om een 8-pack.

Geeft er iets meer vreugde dan een tuin waar zowel mens en dier het naar hun zin hebben? Een tuin waarin dieren de plek hebben om te schuilen, wat kunnen drinken, eten en nestelen is niet alleen goed voor de dieren in de tuin maar ook ontzettend leuk om te zien. De basis van zo’n tuin is een goede variatie aan planten. De planten van Vivara worden verstuurd vanaf ons eigen veld en worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakkingen en een klein slokje water.

Net als in de natuur zijn ook in de tuin insecten erg belangrijk. Lieveheersbeestjes en vliegjes helpen bij de bestrijding van bladluis terwijl bijen en hommels bloemen, kruiden en fruitbomen bestuiven. Solitaire bijen voelen zich thuis in een nectarrijke tuin. U kunt deze bijen extra steunen door bijvoorbeeld een insectenhuis op te hangen in de buurt van de bloemen.

Bloem kleur
Wit
Standplaats
Zon
Maximale hoogte
10 cm
Plantmaanden
Maa., Apr., Mei
Positie in de tuin
Voor
Planten per m2
10
Bloeimaanden
Jun., Jul., Aug., Sep.
Grondsoort
Harde grond, Losse grond, Kleigrond, Natte grond
Winterhard
Ja
Meerjarig
Ja
Pot formaat
9 cm
Wetenschappelijke naam
Sagina subulata
Verpakkingseenheid
8

De bundel bevat:

  • Vetmuur 8 keer Vetmuur