Vacature Online Marketeer

Vacature: Online marketeer
Werk- en denkniveau: HBO
Uren per week: voltijd
Standplaats: Vierlingsbeek

Over Vivara / CJ

Vivara/CJ Wildbird Foods Ltd is toonaangevend specialist in de ontwikkeling en verkoop van natuurbeschermingsproducten en actief in maar liefst 10 Europese landen. Alles wat we doen is gericht op het creëren van een optimale leefomgeving voor tuin- en huisdieren. Dit doen we door de ontwikkeling van hoogwaardige en innovatieve producten. Wij verkopen onze producten via onze B2C webshops (zie www.vivara.com) en anderzijds via B2B kanalen zoals dierspeciaalzaken, tuincentra, diverse winkelketens en natuurbonden.

Per direct zijn wij voor onze B2C klanten op zoek naar een:

Online marketeer (40 u/wk)

De werkzaamheden

In deze functie ben je, samen met het team, verantwoordelijk voor de resultaten van de Nederlandstalige webshops. Speerpunt is zowel het aantrekken van nieuwe klanten als het behoud van bestaande klanten. Hiervoor worden tal van marketingcampagnes opgezet waarbij zowel on- als offline kanalen worden ingezet. Binnen het team van marketeers zal jouw focus komen te liggen op het genereren van traffic via zoekmachine-optimalisatie, digitale nieuwsbrieven, affiliate marketing, bloggen en de inzet van onze social kanalen. Bovendien ben je mede verantwoordelijk voor het onderhouden van de product content in de webshops. Uiteraard analyseer je ook data, pas je campagnes aan en stem je benodigde aanpassingen aan het product en de functionaliteiten van de webshop af met de daarvoor verantwoordelijke collega’s. Je hebt daarin veel vrijheid.

Wat we vragen

  • Je bent commercieel en daadkrachtig
  • Je bent creatief en hebt een vlotte pen
  • Je bent een teamplayer maar kunt ook prima zelfstandig werken
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met online marketing
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met Google Analytics en Google Adwords.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met moderne CMS software (Magento is een pré)
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarbij ben je ook communicatief vaardig in de Engelse taal.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een studie afgerond op marketing, communicatie en/of commercieel vlak.
  • Je hebt affiniteit met ons doel om de leefomgeving van zowel dieren als mensen te verbeteren.
  • Je hebt bij voorkeur minimaal één jaar relevante werkervaring. 

Wat bieden wij

Het sales & marketing team is een enthousiast, multidisciplinair team dat verschillende webshops beheert. Iedere collega levert door zijn/haar persoonlijkheid en inhoudelijke kennis een unieke bijdrage aan het team. Ons belangrijkste doel is optimale ondersteuning van de klantreis met het best mogelijke commerciële resultaat. We hanteren hiervoor een Agile werkwijze en werken in sprints. Er heerst een informele werksfeer. We willen zoveel mogelijk van elkaar leren. Daarnaast bieden we een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur deze gericht aan Marjo van Dijk via marjo.vandijk@vivara.nl. Voor informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Miranda Knoops Sales & Marketing Supervisor via miranda.knoops@vivara.nl of telefoonnummer +31 478 517 579.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature