Vacature Marketeer Partner Webshop Duitsland

m/v – fulltime – HBO werk- en denkniveau

Net afgestudeerd?

Op zoek naar een toffe uitdaging? 

Jouw baan

Als Marketeer maak je onderdeel uit van ons Sales & Marketing team Partnershops, dit team beheert de webshops van de diverse natuurbeschermingsorganisaties in binnen- en buitenland waarmee wij samenwerken : onze groene partners.

Als Marketeer beheer je o.a. de webshop van NABU Duitsland (Naturschutzbund Deutschland).

Je bent verantwoordelijk voor de online- en offline marketingstrategie en voert zelfstandig campagnes uit. Hierin krijg je dan ook alle vrijheid.

Je bent sales gericht en kunt zelfstandig plannen maken voor de uitbouw van de webshops.         Hierbij gaat het om het genereren van traffic naar de webshop en het converteren naar verkopen.   Je verdiept je in de customer journey zodat je deze kunt optimaliseren. Hiervoor heb je direct contact met de partner om zaken af te stemmen. Samen met het team, zorg jij voor tevreden partners! 

Over ons

CJ Wildbird Foods Ltd/ Vivara is toonaangevend specialist in de ontwikkeling en verkoop van natuurbeschermingsproducten en actief in 10 Europese landen. Alles wat we bij CJ doen, is gericht op het creëren van een optimale leefomgeving voor tuin- en huisdieren. Dit doen we door de ontwikkeling van hoogwaardige en innovatieve producten. Wij verkopen onze producten enerzijds via postorder catalogi en webshops rechtstreeks aan consumenten en anderzijds via onder andere dierspeciaalzaken, tuincentra en natuurbonden.

Wat we vragen

  • Je bent in staat om je in te leven in onze partners, hun klanten en hun behoeften
  • Native/near native beheersing van de Duitse taal en een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Kennis van de Duitse markt
  • Affiniteit en/of ervaring met online marketing
  • Affiniteit met natuur en/of dieren
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Werkervaring is een pré, geen vereiste
  • Je werkt graag zelfstandig, gestructureerd, accuraat, sales gedreven, gericht op merkbekendheid en –beleving

Wat wij bieden

Het team Sales & Marketing Partnershops is een enthousiast, multidisciplinair team. Iedere collega levert door zijn/haar persoonlijkheid en inhoudelijke expertise een bijdrage aan het team. Er heerst een informele werksfeer. We willen zoveel mogelijk van elkaar leren. Daarnaast bieden we een marktconform salaris.

Solliciteren?

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur deze gericht aan mevr. Marjo van Dijk via marjo.vandijk@vivara.nl.

Voor informatie over deze functie, kun je contact opnemen met mevr. Isabel Titulaer, Sales & Marketing Supervisor Partnershops via isabel.titulaer@vivara.nl of +31 478 517 940.