Vacature E-commerce Marketeer

Werk- en denkniveau: HBO
Uren per week: voltijd, 32 uur bespreekbaar
Start datum: Zo snel mogelijk
Standplaats: Vierlingsbeek

Over Vivara / CJ

CJ Wildbird Foods Ltd/Vivara is toonaangevend specialist in de ontwikkeling en verkoop van natuurbeschermingsproducten en actief in 10 Europese landen. Hiertoe wordt samengewerkt met diverse natuurbeschermingsorganisaties (groene partners) in binnen- en buitenland. Alles wat we bij Vivara / CJ doen is gericht op het creëren van een optimale leefomgeving voor tuin- en huisdieren. Dit doen we door ontwikkeling van hoogwaardige en innovatieve producten. Zo zijn we er zeker van dat zowel dier als mens voordeel heeft. Wij verkopen onze producten enerzijds via postordercatalogi en webshops rechtstreeks aan de consument (B2C: Vivara webshops en Partner webshops) en anderzijds aan o.a. dierspeciaalzaken, tuincentra, diverse winkelketens en natuurbonden (B2B: CJ Wildlife).

De werkzaamheden

Als E-Commerce Marketeer kun je zelfstandig plannen maken voor de uitbouw van een retail-platform. Je bent in staat om te bouwen aan een brand image van een productlijn en een webshop. Daarbij kun je zelfstandig online advertising campagnes opzetten. Bovendien heb je een neus voor E-Commerce Retail strategie en neem je collega’s mee in je plannen.

Wat we vragen

  • Je bent in staat om je in te leven in onze klanten en hun (product)behoeften.
  • Je hebt affiniteit met ons doel om de leefomgeving van zowel dieren als mensen te verbeteren.
  • Je hebt kennis van en ervaring met webanalyse (en bent bij voorkeur in het bezit van 1 of meerdere Google Analytics certificaten)
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt 1 à 2 jaar ervaring in E-Commerce
  • Je bent goed thuis in Google Analytics en AdWords (en bent bij voorkeur in het bezit van 1 of meerdere Google Personal Qualification certificaten)
  • Je bent zelfstandig en precies
  • Je beschikt over een analytisch vermogen, gericht op het versterken van merkbekendheid en -beleving en het behalen van commercieel resultaat.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede beheersing van de Engelse taal

Over het team en de werkwijze

Je komt te werken in een multidisciplinair marketingteam dat verschillende webshops beheert. Iedere collega levert door zijn/haar persoonlijkheid en inhoudelijke expertise een unieke bijdrage aan het team. Ons belangrijkste doel is optimale ondersteuning van de klantreis met het best mogelijke commerciële resultaat. We hanteren hiervoor een Agile werkwijze en werken in sprints.

Hoe nu verder

Contactpersoon voor deze vacature : Tobias van Elferen :

tobias.vanelferen@vivara.nl

Tel: 0478-517940

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Bekijk Privacyverklaring