Vleermuizenkast Chillon

Artikelnummer 91468
€ 24,99
 • Wij ontwikkelen producten samen met onze groene partners
 • Al meer dan 25 jaar ervaring in natuurbeschermingsproducten
 • Wij maken bijna al onze producten zelf met de hoogste kwaliteit

Omschrijving

Er zijn verschillende vleermuissoorten die gebruik kunnen maken van deze vleermuizenkast, dit is afhankelijk van de soorten die lokaal voorkomen en waar de vleermuizenkast wordt opgehangen. Deze kast is geschikt als zomer en/of paarverblijf. Bij milde winters kan de kast ook als schuilplek dienen.

Plaatsing kast: geschikt voor:
Aan gebouwen Gewone dwergvleermuis, ruige dwergvleermuis, kleine dwergvleermuis
Aan bomen Gewone dwergvleermuis, ruige dwergvleermuis, kleine dwergvleermuis,rosse vleermuis, bosvleermuis, gewone grootoorvleermuis, baardvleermuis, brandtsvleermuis..
In vochtige kelders, bunkers, etc. Niet van toepassing.
Op zolders, in stallen Gewone dwergvleermuis, gewone grootoorvleermuis, watervleermuis, franjestaart en baardvleermuis.

Plaatsing

De vleermuiskast kan zowel aan een boom als aan een gevel geplaatst worden. Kies bij voorkeur een zonnige plek maar plaats de kast niet onder of in kunstlicht. Vermijd directe regeninslag. De vleermuizenkast ophangen met de bijgeleverde schroeven. In de achterwand bevindt zich een “sleutelgat” waar de gemonteerde schroef ingehaakt kan worden. Door het voorgeboorde gat in de aanvliegplank kunt u de vleermuizenkast extra vast zetten. Bij voorkeur meerdere kasten bij elkaar hangen. Bij plaatsing op zolders en in stallen de kasten zo hoog mogelijk tegen de gevel of palen plaatsen. Bij hoge ruimtes in stallen of op zolders de kasten op minimaal 3 meter hoogte plaatsen.

Onderhoud

De vleermuiskasten moeten één keer per jaar in de winter schoongemaakt worden. Bij voorkeur tijdens een vorstperiode, controleer eerst of de kasten niet bezet zijn. Met een speciale borstel met lange steel kunnen alle spinnenwebben en andere vervuiling (zoals ontlasting) in de kast verwijderd worden. Jaarlijks moet ook de deugdelijkheid van de nestkast en de ophanging gecontroleerd worden.

<p>Bent u als bedrijf of overheid op zoek naar professionele natuurbeschermingsproducten (in groter aantal)? <a href="http://www.vivarapro.com/producten" target="_blank">Laat uw gegevens achter op Vivara Pro voor een advies op maat</a>.</p>

Productkleur
Zwart
Materiaal
Houtbeton
Invliegopening
Specifiek
Geschikt voor tuindieren
Vleermuis
Lengte
9cm
Hoogte
44cm
Breedte
29cm
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Anderen kochten ook

 1. Nestkast Malta
  € 14,99
 2. Nestkast Gierzwaluw WoodStone Madrid
  € 39,99
 3. Nestkast Sevilla WoodStone 32 mm Groen
  € 24,99
 4. Nestkast Salamanca WoodStone bruin 32 mm
  € 24,99
 5. Vleermuizenkast Harlech
  € 24,99
 6. Aluminium spijker (3 stuks)
  € 0,99 Vanaf € 0,89
 7. BugAway spinnenvanger lang
  € 14,99 € 19,99
 8. Nestpakket Sevilla 32 mm
  € 24,99 € 27,98
 9. Reuzenvetbol Duo aan touw
  € 7,99 Vanaf € 5,99