Salie - 14 cm

Vlinder
Salie - 14 cm
Artikelnummer 80278
Volumekorting
  • Koop 2 + voor € 3,99 p/s en bespaar 20%
€ 4,99

Salie is een in pollen groeiende plant. Deze variant krijgt dieppaarse bloemen waar bijen en hommels op af komen. Let op, het gaat hierbij een grotere pot (14 cm) dan bij onze 8-pack.

Aanbevolen door de Vlinderstichting!

Geeft er iets meer vreugde dan een tuin waar zowel mens en dier het naar hun zin hebben? Een tuin waarin dieren de plek hebben om te schuilen, wat kunnen drinken, eten en nestelen is niet alleen goed voor de dieren in de tuin maar ook ontzettend leuk om te zien. De basis van zo’n tuin is een goede variatie aan planten. De planten van Vivara worden verstuurd vanaf ons eigen veld en worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakkingen en een klein slokje water.

Net als in de natuur zijn ook in de tuin insecten erg belangrijk. Lieveheersbeestjes en vliegjes helpen bij de bestrijding van bladluis terwijl bijen en hommels bloemen, kruiden en fruitbomen bestuiven. Solitaire bijen voelen zich thuis in een nectarrijke tuin. U kunt deze bijen extra steunen door bijvoorbeeld een insectenhuis op te hangen in de buurt van de bloemen.

Bloem kleur
Paars
Standplaats
Zon
Maximale hoogte
50 cm
Plantmaanden
Mei, Jun.
Positie in de tuin
Voor, Midden
Planten per m2
8
Bloeimaanden
Jun., Jul., Aug., Sep.
Grondsoort
Losse grond, Zanderige grond
Diersoort
Bij
Winterhard
Ja
Meerjarig
Ja
Pot formaat
14 cm
Wetenschappelijke naam
Salvia Nemorosa
Verpakkingseenheid
1