Catalogus aanvragen

GRATIS VIVARA MAGAZINE

Vraag vandaag nog de gratis catalogus aan. Onze catalogus is in een volledig nieuw jasje gestoken. Uiteraard nog steeds boordevol innovatieve producten, tips en ideeën voor het inrichten van een diervriendelijke tuin.

Bij de aanschaf van een Vivara product helpt u natuurbeschermingsorganisaties en vergroot u uw eigen kijkplezier. Wij vragen u uw gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt door Vivara en zullen niet aan derden worden verstrekt.

Graag stellen wij catalogi ter beschikking aan werkgroepen, bezoekerscentra en dergelijke. Wenst u meerdere catalogi aan te vragen? Stuur dan even een e-mail aan marketing@vivara.nl.

Het is ook mogelijk om onze nieuwe catalogus online te bekijken:
Blader online in onze Voorjaarscatalogus 2018 en bestel direct!
Blader online in onze Catalogus 2017-2018 en bestel direct!

 

Vraag een gratis catalogus aan

Deze site maakt gebruik van cookies. Het eerste type wordt geclassificeerd als 'essentieel' (ze maken uw browse- en aankoopervaring eenvoudiger). Het tweede en derde type zijn niet essentieel maar laten ons wel beter begrijpen hoe we onze service aan u kunnen verbeteren. Als u wilt doorgaan met het gebruik van deze website, geeft u hieronder uw voorkeuren aan. Meer informatie over beide typen is hier beschikbaar.