Premium Eiwitrijke insecten mix 2,5kg

Premium Eiwitrijke insecten mix 2,5kg
Artikelnummer 10995
€ 18,99

Deze premium eiwitrijke insectenmix is een perfecte combinatie van eiwit-, calcium- en calorierijk vogelvoer. De ingrediënten bestaande uit vettraktaties met insecten, zwarte zonnebloempitten en calciumwormen vormen een perfecte mix voor uw tuinvogels. Veel tuinvogels zijn gek op insecten! Calciumwormen zijn de larven van de black soldier fly. Hun naam zegt het al, ze zitten boordevol met calcium. Zwarte zonnebloempitten staan bekend om het hoge vetgehalte. De vettraktaties met Insecten zijn zelfs uniek te noemen. Het vet in deze traktaties bestaat uit insectenolie. Dit ingrediënt is veel duurzamer te produceren en daarmee is deze delicatesse voor vogels niet alleen calorie- en eiwitrijk, maar ook goed voor het milieu.

Door de combinatie van de juiste ingrediënten vormt de Premium insectenmix een goede voedingsbasis voor vogels het hele jaar door zowel op een voedertafel als in een voedersilo.

kcal per 100g
450
Samenstelling

vettraktaties met insecten (tarwemeel, tarwezetmeel, insecten vet, insecteneiwit) zwarte zonnebloempitten en calciumwormen (10%)

 

Diersoort
Vogels
Weghouden van huisdieren
Nee
Onkruidvrij
Nee