Pindakaaspothouder Grivola - gerecycled plastic

Pindakaaspothouder Grivola - gerecycled plastic

Artikelnummer: 31400

€ 19,99
Add to Wishlist

Deze duurzame pindakaaspothouder Grivola is niet alleen mooi om te zien, maar is bovendien gemaakt van gerecycled plastic (HDPE kunststof). Dit product zorgt ervoor dat plastic afval ook daadwerkelijk een tweede leven krijgt en niet op de vuilnisbelt terecht komt. De Grivola zelf is op zijn beurt ook weer uitstekend recyclebaar.Lees meer

De Grivola heeft een prachtige, natuurlijke uitstaling en het hoogwaardige materiaal is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast biedt deze pindakaaspothouder veel voordelen. Hij vergaat niet, is bestand tegen roofdieren en is UV-licht bestendig, dus verkleurt niet. Dit milieuvriendelijke materiaal is bovendien sterk en waterafstotend, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Vivara geeft maar liefst 5 jaar garantie. Zo heeft u beslist jarenlang voederplezier en draagt u ook uw steentje bij aan een duurzaam milieu.

Pindakaas is heel populair bij tuinvogels. Hang deze houder op en vul hem met Vogelpindakaas van Vivara. Kijk en geniet van de vele vogels die erop afkomen.

Kleur Meervoudig
Breedte 20 cm
Hoogte 18,5 cm
Diepte 13,5 cm
Materiaal Kunststof
Vogelsoort Pimpelmees, Koolmees, Kuifmees, Glanskop, Matkop, Ringmus, Huismus, Roodborst
Meegeleverd Houder
Niet meegeleverd Voer

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten