OW OZ 01 Oeverzwaluwwand

OW OZ 01 Oeverzwaluwwand

Artikelnummer: 90145

€ 0,00
Add to Wishlist

Omschrijving


De oeverzwaluwwand biedt nestgelegenheid aan de oeverzwaluw. Deze mobiele wand is 3,75 meter lang, 1,75 meter diep en 2,30 meter hoog. Er kunnen maximaal 51 nestkasten worden geplaatst.

Lees meer

Omschrijving

De oeverzwaluwwand biedt nestgelegenheid aan de oeverzwaluw. Deze mobiele wand is 3,75 meter lang, 1,75 meter diep en 2,30 meter hoog. Er kunnen maximaal 51 nestkasten worden geplaatst. Het is een soort inloopkast, met aan de voorzijde verschillende gaten die nestingangen voorstellen. De kunstmatige nestkasten worden achter de ingangsgaten geplaatst op regelwerk. Een deur geeft toegang tot het oeverzwaluwhuis, hierdoor zijn de nestkasten gemakkelijk bereikbaar en is dit huis uitermate geschikt voor wetenschappelijk gebruik.

Plaatsing

De oeverzwaluwwand wordt bij voorkeur direct aan de oever van een plas geplaatst. De wand kan ook functioneren op een verse bouwlocatie waar nog graafwerkzaamheden plaats vinden. De oeverzwaluwwand wordt door Vivara Pro geplaatst.

Onderhoud

De wand inclusief de nestkasten moeten jaarlijks gecontroleerd worden op kwaliteit en stabiliteit. Neem hiervoor contact op met Vivara Pro.

Breedte 375 cm
Hoogte 230 cm
Diepte 175 cm

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten