Nieuwjaarsactie: 15% korting op vetvoer & bijbehorende voedersystemen

vetvoer actie

Voor een groener begin

Begin het nieuwe jaar natuurbewust en diervriendelijk en laat ons helpen je groene voornemens waar te maken. Profiteer 13 t/m 16 januari van 15% korting op alle vetvoer en bijbehorende voedersystemen met kortingscode NIEUWJAAR22.

Kortingscode: NIEUWJAAR22 

15% korting | alle vetvoer

15% korting | voedersystemen voor vetvoer

Voordeelpakketten

Goede groene voornemens checklist 

tegels eruit checklist

1. Tegels eruit, groen erin!

Minder tegels in de tuin heeft heel wat voordelen: je biedt leefruimte aan vogels, bijen, vlinders maar ook egels, het regenwater kan zo beter in de bodem wegzakken en de tuin wordt op hete zomerse dagen minder warm.

schutting checklist

Heggen, hagen of klimop

Probeer in plaats van een hekwerk of schuting gebruik te maken van heggen, hagen of `vergroen` je schutting door er klimop op te laten groeien. Zo zorg je voor natuurlijke schuilplaatsen van diverse tuindieren zoals vogels en egels.

tuindieren

3. Zorg voor alle tuindieren, groot en klein

Vogels, eekhoorns, vleermuizen, insecten, egels... Ze kunnen je hulp allemaal goed gebruiken of het nu gaat om kwalitatief goed voer, een schuilplaats of plekje om nestjes in te maken.

insectenhotel checklist

4. Ga voor natuurlijke ongediertebestrijding

Wist je dat diverse tuindieren waaronder lieveheerbeestjes, gaasvliegen en vleermuizen veelvoorkomende insectenplagen bestrijden van bladluizen en eikenprocessierupsen tot bladkeverlarven? Zet dus natuurlijke vijanden in in plaats van chemische bestrijdingsmiddelen. Deze zijn doorgaans schadelijk voor het milieu en hebben ongewenste bijwerkingen voor vele tuindieren.