Nestpakket Roodborst halfopen

Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland

Vivara en Vogelbescherming Nederland werken nauw samen om de leefomstandigheden van vogels in onze directe omgeving te verbeteren. Veel Vivara artikelen dragen het logo van Vogelbescherming Nederland. Deze producten zijn allemaal vooraf getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid. Dus van de beste kwaliteit en goedgekeurd door Vogelbescherming Nederland. Met de aankoop van Vivara producten profiteren niet alleen de vogels in de tuin, maar wordt ook het werk van Vogelbescherming Nederland financieel ondersteund.

Nestpakket Roodborst halfopen
Artikelnummer 98363
€ 24,99 € 27,98

Dit gezellige zangvogeltje waagt zich graag dicht bij huizen. In het nestpakket Roodborst heeft Vivara speciaal voor u de nestkast Alicante WoodStone halfopen geselecteerd. Deze nestkast is uitermate geschikt voor een halfholen broeder als de roodborst. Al zittend op haar nestje kan ze mooi uitzicht houden naar buiten.

Door de isolerende werking van het WoodStone materiaal vormt deze nestkast in de winter een behaaglijk plekje. In het voorjaar heeft de nestkast eerder een geschikte binnentemperatuur en houdt deze vervolgens ook vast. Hierdoor is de nestkast al vroeg aantrekkelijk is om in te broeden. Het kan u meerdere legsels in één seizoen opleveren. Tevens is WoodStone een extreem degelijk materiaal waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur.

Heeft de roodborst de nestkast in het najaar of winter gevonden, dan is de kans groot dat deze plaats in het voorjaar uitgekozen wordt voor het stichten van een gezinnetje. Gecombineerd met een pakketje eiwitrijke, gedroogde meelwormen (50 gram) zal de roodborst uw tuin de komende periode niet kunnen weerstaan. De nestkast Alicante WoodStone halfopen is ook bijzonder geschikt voor o.a. grauwe vliegenvangers, winterkoningen, witte kwikstaarten, merels en zwarte roodstaarten.

Productkleur
Groen
Materiaal
Houtbeton
Invliegopening
Half open
Vogelsoort
Merel, Grauwe vliegenvanger, Witte kwikstaart, Roodborst, Gekraagde roodstaart, Winterkoning

Anderen kochten ook

 1. Hi-Energy Puur 1 kg
  € 6,99
 2. Premium vetvoer met meelwormen 10 kg
  € 25,99
 3. Nyjersilo Kunststof 28 cm groen
  € 12,99
 4. Nyjersilo Metaal 28 cm groen
  € 14,99
 5. Nestkast Alicante WoodStone 32 mm Groen
  € 29,99
 6. Nestkast Sevilla WoodStone 32 mm Groen
  € 29,99
 7. Nestpakket Sevilla 32 mm
  € 24,99 € 27,98