Nestpakket Bilbao

Nestpakket Bilbao

Artikelnummer: 98360

Reguliere prijs: € 27,98

Special Price € 24,99

Dit product is helaas tijdelijk uitverkocht

De kuifmees broedt het liefst in een omgeving met naaldbomen. In het nestpakket Kuifmees heeft Vivara speciaal voor u de nestkast Bilbao WoodStone 32 mm geselecteerd. Deze nestkast is speciaal ontworpen samen met en voor vogelexperts uit heel Europa.

De Bilbao WoodStone is en een nestkast uit onze professionele serie. Het isolerende WoodStone materiaal biedt de kuifmees in de winter een behaaglijk plekje. Tevens is WoodStone een extreem degelijk materiaal waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Het zwarte voorfront kan met krijt beschreven worden.

Heeft de kuifmees de nestkast in het najaar of winter gevonden, dan is de kans groot dat deze plaats in het voorjaar uitgekozen wordt voor het stichten van een gezinnetje. Gecombineerd met een pakketje eiwitrijke, gedroogde meelwormen van 100 gram, zal de kuifmees uw tuin de komende periode niet kunnen weerstaan. De nestkast Bilbao WoodStone is ook bijzonder geschikt voor o.a. koolmezen of andere grote mezensoorten.
Lees meer
Kleur Zwart
Breedte 20.5cm
Hoogte 31cm
Diepte 20cm
Materiaal Houtbeton
Vogelsoort Pimpelmees, Koolmees, Zwarte mees, Kuifmees, Ringmus, Huismus, Boomklever, Bonte vliegenvanger, Gekraagde roodstaart

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten