Nestkast Spreeuw Göteborg 45 mm

FSC
Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland

Vivara en Vogelbescherming Nederland werken nauw samen om de leefomstandigheden van vogels in onze directe omgeving te verbeteren. Veel Vivara artikelen dragen het logo van Vogelbescherming Nederland. Deze producten zijn allemaal vooraf getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid. Dus van de beste kwaliteit en goedgekeurd door Vogelbescherming Nederland. Met de aankoop van Vivara producten profiteren niet alleen de vogels in de tuin, maar wordt ook het werk van Vogelbescherming Nederland financieel ondersteund.

Nestkast Spreeuw Göteborg 45 mm
Artikelnummer 935310120
€ 32,99

Deze berken nestkast is met een invliegopening van 45 mm speciaal ontwikkeld voor de spreeuw. Spreeuwen geven u veel kijk- en luisterplezier. In het voorjaar hebben ze prachtige paarse en groene kleuren. Verder zingen spreeuwen vaak uitbundig en zijn het goede imitators van andere dieren. De uitgeholde berkenstam gaat mooi op in een bosrijk terrein of in de natuurlijke omgeving van uw tuin.

Hang de kast bij voorkeur op 3 meter hoogte (minimaal 2 meter hoog). Het is niet nodig om de nestkast te vullen met nestmateriaal. Dat doet de spreeuw zelf.

Om de kast aan het einde van het broedseizoen schoon te maken is het dak aan één zijde met een schroef vastgezet. Door deze schroef eruit te draaien kan het dak weggedraaid worden en kunt u de kast controleren of schoonmaken.

Het is een natuurlijk product, dus de afmetingen en gewicht kunnen variëren.

  • Details Nestkast spreeuw Göteborg
  • Afmetingen: breedte 23 cm, hoogte 52 cm, diepte 28 cm
  • Materiaal: Nestkast spreeuw Göteborg is van hout
  • Invliegopening: 45 mm
  • Bijzonder geschikt voor: spreeuw
  • Openen: d.m.v. het losschroeven van het dak aan de bovenzijde

 

Kleur
Bruin
Materiaal
Berk
Invliegopening
45mm
Vogelsoort
Spreeuw
Lengte
28cm
Hoogte
52cm
Breedte
23cm

Anderen kochten ook