Nestkast Grote Gele Kwikstaart

Nestkast Grote Gele Kwikstaart

Artikelnummer: 90902

€ 14,99
Add to Wishlist

De populatie grote gele kwikstaarten groeit. Waar deze vroeger alleen bij snelstromende beekjes met helder water te vinden was is hij dat tegenwoordig op allerlei plekken in de omgeving van water. Gebrek aan geschikte broedplaatsen houdt zijn opmars nog een beetje tegen. Gemaakt van duurzaam eco-plaat.

Lees meer

Deze nestkast kan opgehangen worden nabij natuurlijke wateren of grote vijvers. Ophangen aan een huisje, schuurtje of onder een brug of stuw. Bij voorkeur ergens “onder”. Dus onder een oversteek van een dak. Niet te hoog (tot 2 meter). Er hoeft geen nestmateriaal toegevoegd te worden. Als de kast onder een brug of stuf wordt gehangen bij een stromend beekje is de kast ook prima geschikt voor een waterspreeuw (als die er voorkomt).

De nestkast is ook geschikt als kast voor zowel de witte kwik als de zwarte en gekraagde roodstaart en grauwe vliegenvanger. Mocht de kast voor deze soorten gebruikt worden dan kan de nestkast ook bij boerderijen, industriële gebouwen etc. ophangen worden.

Kleur Bruin
Invliegopening Open
Breedte 20 cm
Hoogte 17 cm
Diepte 34cm
Materiaal Eco

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Bekijk Privacyverklaring