Natuurmonumenten

De bronafbeelding bekijken

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland en maakt zich sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Niet alleen in de gebieden die zij beheren, maar ook daarbuiten. Op een manier die past bij het Nederland van nu. Natuurmonumenten vraagt alle Nederlanders om samen nieuwe natuur te maken, te verzorgen en te beschermen.

Samen met Natuurmonumenten heeft Vivara een assortiment planten, bloembollen, bloemenzadenmengsels en insectenhuisjes samengesteld.
Motto hierbij is: “Steun de Nederlandse natuur, samen met Natuurmonumenten”. Met de aankoop van deze producten steun je het werk van Natuurmonumenten, van elk verkocht product gaat een gedeelte van de omzet naar Natuurmonumenten. Onderstaand vind je een overzicht van de activiteiten en campagnes van Natuurmonumenten.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze activiteiten? 

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief »

 

Activiteiten & campagnes Datum Omschrijving

Georganiseerde activiteiten in de natuur

Diverse data

Natuurmonumenten heeft diverse vaar- en wandeltochten verspreid over nederland waarbij je vogels, maar ook andere dieren kunt spotten. Zo kun je in deze tijd van het jaar genieten van het broedseizoen. Neem een kijkje bij alle activiteiten via deze link.

Wandel- en hardlooproutes | Natuurmonumenten

Zelf te bepalen

De wandel- en hardlooproutes van Natuurmonumenten brengen je naar de mooiste plekjes in de natuur. Er zijn meer dan 250 routes beschikbaar met afstanden die varieren van 1 tot 20 kilometer. Raadpleeg de routes in jouw omgeving via de Natuurmonumenten website. 

 

   

LID WORDEN VAN NATUURMONUMENTEN?

Wil jij een steentje bijdragen en ook zorgen voor de Nederlandse natuur en landschappen? Hier lees je meer informatie over wat een lidmaatschap inhoudt en hoe je lid kan worden.