Nagelkruid 'Mrs. Bradshaw' - per 8 verpakt

Nagelkruid 'Mrs. Bradshaw' - per 8 verpakt
Artikelnummer 802328
€ 19,99
Vanwege een technisch probleem is het voor ons momenteel niet mogelijk om planten uit te leveren. We hopen dit probleem in enkele dagen op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Een mooie groenblijvende vaste plant met karmijnrode bloemen, welke bijen aantrekken. Deze bloemen steken op een lange stengel boven het bladerdek uit. Een borderplant voor een niet te droge, voedzame maar goed gedraineerde grond. Daarbij komt dat hij graag in de zon staat. Maar op het noorden doet hij zeker niet minder zijn best. Voor een goede groei en bloei is het verstandig om de 4 jaar de plant even te scheuren en opnieuw te planten. 

Geeft er iets meer vreugde dan een tuin waar zowel mens en dier het naar hun zin hebben? Een tuin waarin dieren de plek hebben om te schuilen, wat kunnen drinken, eten en nestelen is niet alleen goed voor de dieren in de tuin maar ook ontzettend leuk om te zien. De basis van zo’n tuin is een goede variatie aan planten. De planten van Vivara worden verstuurd vanaf ons eigen veld en worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakkingen en een klein slokje water.

Net als in de natuur zijn ook in de tuin insecten erg belangrijk. Lieveheersbeestjes en vliegjes helpen bij de bestrijding van bladluis terwijl bijen en hommels bloemen, kruiden en fruitbomen bestuiven. Solitaire bijen voelen zich thuis in een nectarrijke tuin. U kunt deze bijen extra steunen door bijvoorbeeld een insectenhuis op te hangen in de buurt van de bloemen.

Bloem kleur
Oranje, Rood
Standplaats
Halfschaduw, Zon
Maximale hoogte
40 cm
Plantmaanden
Mei, Jun., Jul., Aug., Sep.
Positie in de tuin
Voor
Planten per m2
10
Grondsoort
Alle grondsoorten
Diersoort
Bij
Winterhard
Ja
Meerjarig
Ja
Pot formaat
9 cm
Wetenschappelijke naam
Geum Mrs Bradshaw Avens
Verpakkingseenheid
8

De bundel bevat:

  • Nagelkruid 'Mrs. Bradshaw' 8 keer Nagelkruid 'Mrs. Bradshaw'