Marokkaanse munt - Mentha spic. 'Moroccan' - per 4 verpakt

PlanetProof

On the way to PlanetProof

Wij hebben net als jij de natuur hoog in het vaandel staan. Daarom doen we er alles aan zo milieuvriendelijk te zijn. Dat doen we bij het produceren van bijvoorbeeld ons Green+ voer wat uit enkel organisch geteelde ingrediënten bestaat, maar dat doen we ook zo veel mogelijk als het gaat over onze planten. Want dat iets groen is wil niet zeggen dat het ook zo goed mogelijk voor het milieu is. Veel van onze producten hebben het `PlanetProof` logo. Dit keurmerk bewijst dat je producten koopt die duurzaam zijn geproduceerd. Dat is natuurlijk goed voor de natuur, dieren en het klimaat. Het gaat bij planten niet alleen om een natuurlijke teelt en duurzame productie door gebruik van meer natuurlijke meststoffen en minder gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen, maar ook om gerecyclede en recyclebare verpakkingen. Zo zijn we samen On the way to PlanetProof!

Bekijk alle planten

Maak kennis met enkele PlanetProof planten

 

Planten en meer leven in je tuin

Een groene tuin is de eerste stap naar een tuin vol leven. Tegels eruit, planten erin. Planten zijn van levensbelang voor bijen, vlinders en insecten maar ook voor vogels en bijvoorbeeld egels. Dieren halen namelijk niet alleen voeding uit planten maar gebruiken het ook als schuilplek tijdens het eten of slapen. Je kan dus niet alleen genieten van de geur en kleur in je tuin maar ook van al het extra leven wat dat met zich meebrengt! Daarom helpen ook insectenhuisjes, voedersystemen en egelhuizen de dieren van je tuin.

Bijenhotels

Marokkaanse munt - Mentha spic. 'Moroccan' - per 4 verpakt
Artikelnummer 810564
€ 15,99
Vanwege een technisch probleem is het voor ons momenteel niet mogelijk om planten uit te leveren. We hopen dit probleem in enkele dagen op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

In tegenstelling tot de chocolade variant van munt is Marokkaanse munt helder groen van kleur. In smaak zullen ze niet heel veel van elkaar afwijken, de Marokkaanse variant heeft alleen een iets sterkere munt smaak. Daarom is deze plant ook uitstekend te gebruiken in de keuken of voor een kopje thee! En niet alleen mensen zijn er gek op, ook bijen en vlinders komen vaak op deze plant af.

Op een zonnige plek zal Marokkaanse munt een hoogte van zo'n 30 cm bereiken en is daarom perfect voor voorin een border.

Deze plant leveren wij in een 11 cm pot. Het grote voordeel van een 11 cm pot is dat je binnen een jaar een mooie volgroeide plant hebt terwijl dat bij 9 cm potten vaak 2 jaar duurt.

Daarnaast zijn deze planten "On the way to PlanetProof". De potjes zijn gemaakt van gerecycled plastic, de trays waarin wij de planten bewaren worden weer gerecycled en de planten worden op een verantwoordelijke en groene manier geteeld. Meer informatie over onze planten en het PlanetProof keurmerk vindt u hier.

Bloem kleur
Geel
Standplaats
Zon
Maximale hoogte
30 cm
Plantmaanden
Jan., Feb., Maa., Apr., Mei, Jun., Jul., Aug., Sep., Okt., Nov., Dec.
Positie in de tuin
Voor
Planten per m2
8
Bloeimaanden
Jun., Jul.
Grondsoort
Alle grondsoorten
Diersoort
Bij, Vlinder
Winterhard
Ja
Meerjarig
Ja
Pot formaat
11 cm
Wetenschappelijke naam
Mentha spic. 'Moroccan'
Verpakkingseenheid
4

De bundel bevat:

  • Marokkaanse munt - Mentha spic. 'Moroccan' 4 keer Marokkaanse munt - Mentha spic. 'Moroccan'