Maggiplant - per 4 verpakt

PlanetProof

On the way to PlanetProof

Wij hebben net als jij de natuur hoog in het vaandel staan. Daarom doen we er alles aan zo milieuvriendelijk te zijn. Dat doen we bij het produceren van bijvoorbeeld ons Green+ voer wat uit enkel organisch geteelde ingrediënten bestaat, maar dat doen we ook zo veel mogelijk als het gaat over onze planten. Want dat iets groen is wil niet zeggen dat het ook zo goed mogelijk voor het milieu is. Veel van onze producten hebben het `PlanetProof` logo. Dit keurmerk bewijst dat je producten koopt die duurzaam zijn geproduceerd. Dat is natuurlijk goed voor de natuur, dieren en het klimaat. Het gaat bij planten niet alleen om een natuurlijke teelt en duurzame productie door gebruik van meer natuurlijke meststoffen en minder gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen, maar ook om gerecyclede en recyclebare verpakkingen. Zo zijn we samen On the way to PlanetProof!

Bekijk alle planten

Maak kennis met enkele PlanetProof planten

 

Planten en meer leven in je tuin

Een groene tuin is de eerste stap naar een tuin vol leven. Tegels eruit, planten erin. Planten zijn van levensbelang voor bijen, vlinders en insecten maar ook voor vogels en bijvoorbeeld egels. Dieren halen namelijk niet alleen voeding uit planten maar gebruiken het ook als schuilplek tijdens het eten of slapen. Je kan dus niet alleen genieten van de geur en kleur in je tuin maar ook van al het extra leven wat dat met zich meebrengt! Daarom helpen ook insectenhuisjes, voedersystemen en egelhuizen de dieren van je tuin.

Bijenhotels

Maggiplant - per 4 verpakt
Artikelnummer 804364
€ 15,99
Vanwege een technisch probleem is het voor ons momenteel niet mogelijk om planten uit te leveren. We hopen dit probleem in enkele dagen op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

De Maggiplant is een forse kruidenplant met hoog opgaande, stevige stengels en donkergroen aromatisch blad. Hij bloeit in de maanden juli en augustus met geelgroene schermen. Hij staat graag in de zon en kan een hoogte van wel 1,5 meter bereiken.

In de winter sterft deze plant af. In het voorjaar is het tijd om het oude loof af te knippen en komt hij weer uit.

De bladeren en de zaden van de Maggiplant worden gebruikt als smaakversterkers in stoofpotten, salades, sauzen en soepen.

Latijnse naam: Levisticum officinale
Groeiomstandigheden: zon, halfschaduw
Bloeimaanden: juli - augustus
Hoogte: 175 cm

Bloem kleur
Groen
Standplaats
Halfschaduw, Zon
Maximale hoogte
175 cm
Plantmaanden
Jan., Feb., Maa., Apr., Mei, Jun., Jul., Aug., Sep., Okt., Nov., Dec.
Positie in de tuin
Achter
Planten per m2
4
Bloeimaanden
Jul., Aug.
Grondsoort
Alle grondsoorten
Diersoort
Bij, Vlinder, Insect
Winterhard
Ja
Meerjarig
Ja
Pot formaat
11 cm
Wetenschappelijke naam
Levisticum officinale
Verpakkingseenheid
4

De bundel bevat:

  • Maggiplant 4 keer Maggiplant