Limburgs Landschap

In deze koude periode van het jaar kunnen tuindieren je hulp meer dan ooit gebruiken. Zo hebben ze behoefte aan calorierijk voer, water en een schuilplaats. Wist je bijvoorbeeld dat tuinvogels in de winter een nestkast graag gebruiken als plek om warm en droog te blijven? En dat de kans dat ze deze nestkast in het voorjaar ook gaan gebruiken als broedplaats groot is? Jij als beschermer van Limburgs Landschap kan je tuin extra voordelig diervriendelijk inrichten met de producten van Vivara! Met kortingscode LL2022 krijg je maar liefst 15% op het gehele assortiment van Vivara*! Voeg de kortingscode toe aan je winkelmandje en de korting wordt direct verrekend. 

*Kortingscode geldig op het gehele assortiment met uitzondering van cadeaubonnen, verrekijkers en boeken.

 

Bekijk al onze nestkasten  

Nooit meer een actie van Vivara missen? Schrijf je dan nu in voor de Vivara nieuwsbrief waarin we je wekelijks op de hoogte houden van de laatste acties, nieuwe producten en interessante informatie van de natuur om u heen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: 

Vogels voeren in de winter? Lees hier de belangrijkste informatie >

Het najaar is een zware tijd voor vogels. Insecten zijn moeilijker te vinden, bessen zijn van de struiken en de nachten worden steeds kouder. Het juiste voer helpt vogels daar enorm bij. Hier leest uw de belangrijkste informatie over vogels voeren in de winter.

Alles over nestkasten >

Het is nu de perfecte tijd om een nestkast op te hangen. Vogels zoeken tijdens koude nachten naar een warme schuilplaats en verkennen alvast nestkasten voor het broedseizoen. Hier leest u de belangrijkste informatie over onze nestkasten.

Bekijk hieronder in een vogelvlug de ideale voederplek voor het najaar. Uitgelegd door expert Arjan Dwarshuis!