Limburgs Landschap

De lente komt eraan en als bedrijfssponsor van Limburgs Landschap vieren we dat! Daarom krijgt u in 2021 met kortingscode LL2021 maar liefst 15% op het gehele assortiment van Vivara*. Hiermee kunt u dus extra voordelig uw tuin winterklaar maken met energierijk vogelvoer, een mooi nestkast waar de vogels in kunnen overnachten of een nieuw voedersysteem zodat nog meer vogels in uw tuin kunnen genieten.

*Kortingscode geldig op het gehele assortiment met uitzondering van cadeaubonnen, verrekijkers en boeken.

 

Bekijk al onze nestkasten  

Nooit meer een actie van Vivara missen? Schrijf je dan nu in voor de Vivara nieuwsbrief waarin we je wekelijks op de hoogte houden van de laatste acties, nieuwe producten en interessante informatie van de natuur om u heen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: 

Alle informatie over het inrichten van een voederplek in de herfst >

In de herst zijn vogels druk op zoek naar eten, u kunt ze daar een handje bij helpen! Hier vindt u alle informatie over het zo optimaal mogelijk inrichten van een voederplek waardoor u dit najaar kunt genieten van extra veel vogels in uw tuin.

Vogels voeren in de winter? Lees hier de belangrijkste informatie >

Het najaar is een zware tijd voor vogels. Insecten zijn moeilijker te vinden, bessen zijn van de struiken en de nachten worden steeds kouder. Het juiste voer helpt vogels daar enorm bij. Hier leest uw de belangrijkste informatie over vogels voeren in de winter.

Alles over nestkasten >

Het najaar is de perfecte tijd om een nestkast op te hangen. Vogels zoeken tijdens koude nachten naar een warme schuilplaats en verkennen alvast nestkasten voor het broedseizoen. Hier leest u de belangrijkste informatie over onze nestkasten.

Bekijk hieronder in een vogelvlug de ideale voederplek voor het najaar. Uitgelegd door expert Arjan Dwarshuis!