Levende meelwormen

Levende meelwormen
Producten Artikelnummer Prijs Aantal
Levende meelwormen 100 g
 • Koop 3+ voor € 2,49 p/s en bespaar 10%
 • Koop 10+ voor € 2,29 p/s en bespaar 17%
28100
€ 2,75
€ 2,75 per 100g

Out of stock

Add to Wishlist

Bent u op zoek naar Europese meelwormen van topkwaliteit voor uw vogels, egels of vissen tegen zéér scherpe prijzen? Dan is Vivara uw adres!

Het is absoluut aan te bevelen om uw vogels meelwormen aan te bieden. Meelwormen kunnen het hele jaar door gevoerd worden. Deze delicatesse zullen maar weinig vogels kunnen weerstaan.


Belangrijk


In het hoofdseizoen kan het voorkomen dat de levering van meelwormen langer dan twee dagen duurt. We doen ons best de bestelling zo snel mogelijk de sturen. Bij vragen neem a.u.b. contact op met onze klantenservice. Tijdens warme dagen versturen we helaas geen levende meelwormen. We kunnen dan niet garanderen dat ze aankomen met de kwaliteit die u gewend bent.


Bedankt voor uw begrip

Lees meer
 • De wormen worden geleverd in een goed afgesloten geperforeerde verpakking. Bewaar levende meelwormen op een koele plek (5 tot 10°C) in een plastic bakje met gladde wanden. Bijvoeren is bij koele bewaring niet nodig. Houdbaarheid circa 4 weken na aanschaf.
 • Meelwormen zijn levende wezens en hebben zuurstof nodig. Wij versturen de meelwormen in geperforeerde bakjes zodat ze ook tijdens transport voldoende zuurstof krijgen.
 • Meelwormen kunnen het best bewaard worden op een koele plek (koelkast of kelder).  Bij lage temperatuur schakelen ze over in een soort ‘spaarstand’ en zijn ze inactief. Ze kunnen nu lange tijd zonder voedsel, maar hebben nog steeds behoefte aan zuurstof!

Ca. 800 meelwormen / 100 gram

Het is vanaf nu ook mogelijk om vooraf bestelde levende meelwormen op te halen in het bezoekerscentrum in Vierlingsbeek. Dit kan op donderdagen en vrijdagen. Wilt u hiervan gebruik maken en een bestelling plaatsen om de meelwormen op te halen dan kunt u bellen met de bestellijn: 0478-517960. Indien u ze niet wenst op te halen kunt u het bestelproces via internet afronden en worden ze naar u verstuurd per post.

Samenstelling 100% meelwormen
Vogelsoort Pimpelmees, Koolmees, Zwarte mees, Kuifmees, Groenling, Ringmus, Huismus, Roodborst, Winterkoning, Merel, Zanglijster, Spreeuw, Grote bonte specht, Gekraagde roodstaart

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Bekijk Privacyverklaring