Vivara en Landal de Vers

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg ligt Vivara supportcenter Landal De Vers. Vanuit dit bosrijke park fietst of wandelt u zo de Overloonsche Duinen in en geniet u volop van de buitenlucht en prachtige natuur. Het park telt 211 accommodaties en heeft een vernieuwd overdekt zwembad. Op het park voelen ook vele vogels, eekhoorns en andere tuindieren zich thuis en maken ze dankbaar gebruik van de Vivara-voederplaatsen die verspreid over het park te vinden zijn. In de nabije omgeving bevinden zich de gratis te bezoeken Vivara Natuurtuin (ter hoogte van Overloonseweg 11c in Vierlingsbeek) en het Vivara Natuurbelevingscentrum (Grotestraat 93 in Venray).

Kijk voor meer informatie over Landal De Vers op www.landal.nl/parken/de-vers

Speciaal voordeel voor gasten Landal De Vers

Verblijft u momenteel op Landal de Vers of bent u binnenkort te gast, dan zult u vast en zeker genieten van de rust en ruimte op het park, de prachtige natuur, het gezang van de vogels en de acrobatische toeren van de eekhoorns. Wilt u thuis, in uw eigen tuin of op uw balkon, ook meer tuindieren aantrekken? Dat kan met de producten van Vivara. Als gast van Landal De Vers ontvangt u exclusief 15% korting op uw eerste bestelling. Ga hiervoor naar de receptie van Landal De Vers en neem gratis het Vivara Magazine ‘Meer leven in uw tuin’ mee. Op het magazine vindt u een kortingscode. Voeg deze kortingscode toe aan uw winkelmandje op  www.vivara.nl en de korting wordt direct verrekend.

Altijd op de hoogte blijven van de mooiste aanbiedingen, nieuwe producten en nieuws over de natuur om u heen? Schrijf u dan nu in voor de Vivara nieuwsbrief: