Kleurrijk plantenpakket voor vlinders en insecten

Kleurrijk plantenpakket voor vlinders en insecten
Artikelnummer B-956148-801838-80068-80028
€ 59,99 € 63,92 Deze aanbieding is geldig vanaf 28.06.2022

Klaar voor een volle kleur- en geurrijke tuin? Met dit plantenpakket is dat geen probleem! Insecten en vlinders zijn gek op deze planten waardoor jij in een handomdraai de natuur kan helpen en kan genieten van een mooie tuin. Dit pakket bevat maarliefst 64 planten en is genoeg voor ongeveer 8 vierkante meter.

Bevat: Muurfijnstraal, Kokardebloem, Salie en Rode Beemdkroon

Muurfijnstraal:

Fijnstraal is een gemakkelijke plant die in iedere border wel een plaatsje kan veroveren. Hij staat het liefst in de zon en bloeit de hele zomer. Let op, het gaat hierbij om een 8-pack.

Kokardebloem:

De rood met gele bloemen bloeien van juni tot september. Hij wordt circa 20 tot 40 cm hoog en de bloemen zijn zeer geschikt als snijbloem. Knip de plant na de bloei terug. Voor de winter vormt hij dan nieuw blad. Afdekken tijdens de winter wordt aanbevolen.

Salie:

Salie is een in pollen groeiende plant. Deze variant krijgt dieppaarse bloemen waar bijen en hommels op af komen. Let op, het gaat hierbij om een 8-pack.

Rode Beemdkroon:

Naast de bekende paars gekleurde Beemdkroon heeft Vivara nu ook de rode Beemdkroon in het assortiment. De Beemdkroon staat er om bekend dat het een zeer aantrekkelijke plant voor vlinders is. De bloemen bevatten namelijk veel nectar waar zowel dagvlinders, hommels en (solitaire) bijen op afkomen. Met zijn fraaie donkerrode bloemen in de periode juli-oktober is deze variant een leuke afwisseling en tevens goed winterhard. De plant wordt 50-70 cm hoog en heeft ’t liefst een plekje in de zon of halfschaduw. Wanneer u de uitgebloeide bloemen verwijdert zal deze sneller meer nieuwe bloemen vormen. Prima geschikt voor verwildering in uw tuin.

 

Productkleur
Meervoudig
Verpakkingseenheid
8 vierkante meter

De bundel bevat:

 • Rode Beemdkroon 16 keer Rode Beemdkroon
  • Zeer geliefd bij vlinders
  • Bloeit tussen juli en oktober
  • Perfect voor een verwilderde tuin
 • Kokardebloem 16 keer Kokardebloem
 • Muurfijnstraal 16 keer Muurfijnstraal
 • Salie 16 keer Salie
  • Geliefd bij hommels en bijen