Kleine maagdenpalm - per 8 verpakt

Kleine maagdenpalm - per 8 verpakt
Artikelnummer 670578
Volumekorting
 • Koop 2 + voor € 10,00 p/s en bespaar 50%
€ 19,99
Vanwege een technisch probleem is het voor ons momenteel niet mogelijk om planten uit te leveren. We hopen dit probleem in enkele dagen op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Vinca minor, of kleine maagdenpalm, bloeit met lichtblauwe/paarse bloemen in de periode mei-juni. De hoogte van deze wintergroene bodembedekker bedraagt circa 10-15 cm. Het liefst staat de kleine maagdenpalm op een schaduwrijke plek maar hij kan ook op een behoorlijk zonnige plek vertoeven. Bijen zijn fan van de bloemen van de vinca minor.

Let op, het gaat hierbij om een 8-pack.

Geeft er iets meer vreugde dan een tuin waar zowel mens en dier het naar hun zin hebben? Een tuin waarin dieren de plek hebben om te schuilen, wat kunnen drinken, eten en nestelen is niet alleen goed voor de dieren in de tuin maar ook ontzettend leuk om te zien. De basis van zo’n tuin is een goede variatie aan planten. De planten van Vivara worden verstuurd vanaf ons eigen veld en worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakkingen en een klein slokje water.

Net als in de natuur zijn ook in de tuin insecten erg belangrijk. Lieveheersbeestjes en vliegjes helpen bij de bestrijding van bladluis terwijl bijen en hommels bloemen, kruiden en fruitbomen bestuiven. Solitaire bijen voelen zich thuis in een nectarrijke tuin. U kunt deze bijen extra steunen door bijvoorbeeld een insectenhuis op te hangen in de buurt van de bloemen.

Bloem kleur
Paars
Standplaats
Schaduw, Halfschaduw, Zon
Maximale hoogte
15 cm
Positie in de tuin
Voor
Planten per m2
9
Bloeimaanden
Mei, Jun.
Grondsoort
Harde grond, Losse grond, Kleigrond, Zanderige grond, Natte grond
Ongeschikt voor
Katten, Honden, Paarden
Diersoort
Bij
Winterhard
Ja
Meerjarig
Ja
Pot formaat
9 cm
Wetenschappelijke naam
Vinca Minor
Verpakkingseenheid
8

De bundel bevat:

 • Kleine maagdenpalm 8 keer Kleine maagdenpalm

Anderen kochten ook

 1. Nestkast Travis 32 mm
  € 20,99
 2. Vetbollen suprême - 50 stuks
  € 16,99
 3. Pindahartje
  € 4,99 Vanaf € 4,49
 4. 50 Premium vetbollen met insecten in een doos
  € 17,99
 5. Bijenweelde® rood, kale wortel (5 stuks)
  € 39,99
  Vanwege een technisch probleem is het voor ons momenteel niet mogelijk om planten uit te leveren. We hopen dit probleem in enkele dagen op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.