Heeft u bij het ophangen van uw kerstversiering al gedacht aan de vogels? Met de feestelijke vetproducten van Vivara ziet ook uw voederplek er helemaal feestelijk uit! Hang deze feestelijke producten op in een boom of struik en deel uw feestelijke voederplek met ons in onze nieuwe fotowedstrijd: Kerstboom voor de vogels.

Voordelige pakketten met vetvoer

Hoe doet u mee?

U kunt deelnemen door op Facebook uw foto te delen op onze tijdlijn of een foto te plaatsen onder ons bericht op Facebook. U heeft in elk geval nog genoeg tijd om een ​​kerstboom voor vogels te versieren, want de sluitingsdatum voor inzendingen is 27 december 2020!

     

VOORWAARDEN

U dient uw ingezonden foto zelf te hebben gemaakt en niet te hebben verkocht of weggegeven aan derden.

Foto's mogen niet artistiek bewerkt zijn.

Door deelname aan de fotowedstrijd verleent u Vivara het volledige en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van het beeld voor alle gebruik door Vivara. Hieronder vallen in ieder geval: de websites vivara.nl, nl.vivara.be, Facebook, Instagram, magazines andere zaken die in opdracht van Vivara geproduceerd worden (waaronder begrepen beelden in artikelen, persberichten die onder verantwoording van Vivara.

Vivara is gerechtigd om het aangeleverde materiaal te gebruiken in al haar media en publicitaire uitingen.

Prijzen worden niet in geld uitgekeerd.

U kunt per week een keer uw stem uitbrengen op een foto. Wanneer geconstateerd wordt dat u de stemming probeert te beïnvloeden, dan kan uw foto gediskwalificeerd worden.

De winnaars zullen in de nieuwsbrief aangekondigd worden.

Altijd op de hoogte?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!