Vivara & Kampong

Vivara en Kampong, partners in natuurbeleving!

Vivara.nl en SV Kampong zijn sinds dit jaar partners in natuurbeleving. Kampong, met meer dan 6.500 leden de grootste omni-sportvereniging van Nederland, heeft als missie om veilig, gezond en duurzaam te sporten. Vivara, tevens sponsor van Kampong Dames Hockey 1, bracht vorige week een groot aantal voorzieningen op het park aan om de biodiversiteit te verbeteren en de natuurlijke bestrijding van de eikenprocessierups, emelten en engerlingen te bevorderen.

Vlak voor de start van het broedseizoen 2021 werd het enorme sportcomplex van Kampong in Utrecht door Vivara voorzien van onder andere ruim 70 nestkasten voor koolmezen en spreeuwen, 7 insectenhotels, 19 vleermuiskasten en twee spreeuwentillen. Ook werden borders ingezaaid met inheemse bloemenmengsels om vlinders, bijen en andere insecten aan te trekken. Kampong sluit hiermee aan bij het beleid van de gemeente Utrecht om sportparken groener te maken en de biodiversiteit daar te vergroten.

Vivara Pro 

Vivara Pro, onderdeel van Vivara, ontwikkelt specialistische natuurbeschermingsproducten voor de professionele markt. De ontwikkeling van deze producten gaat veelal in nauwe samenwerking met verschillende natuurbeschermingsorganisaties en experts uit heel Europa.

Kijk hier voor meer informatie over Vivara Pro

Speciaal voordeel voor leden, supporters en bezoekers van SV Kampong

Wil je de natuur ook meer beleven in je eigen tuin of op je balkon? Richt deze dan in met de diervriendelijke producten van Vivara.
Als lid, supporter of bezoeker van SV Kampong ontvang je exclusief 15% korting bij je eerste bestelling. Voeg de kortingscode KAMPONG21 toe aan je winkelmandje en de korting* wordt verrekend.

*Met uitzondering van cadeaubonnen, verrekijkers en boeken.