Fotowedstrijd - je eigen vogelkerstboom

Met onze "Vogelkerstboomwedstrijd" kun je niet alleen genieten van tijd in de natuur, maar creëer je ook een ondersteunende voederplaats voor jouw lokale tuinvogels. Dit is vooral nuttig bij koude temperaturen, omdat vogels in de winter moeilijker voedsel kunnen vinden.

Versier jouw vogelkerstboom met voedzaam voedsel voor extra energie. Je maakt kans op een Vivara voucher ter waarde van €50. Onze wedstrijd loopt van 04.12.2022 tot 20.12.2022. Lees onderstaande informatie, zodat je weet wat je moet weten om deel te kunnen nemen.

Kerstmis vettraktaties

Niet alleen populair bij vogels, maar ook zeer decoratief - onze kerstmis vettraktaties

Doe nu mee en win een Vivara waardebon ter waarde van €50

Zo kun je meedoen

Door het volgen van onderstaande stappen kun jij meedoen aan onze wedstrijd:

  1. Ontwerp je vogelkerstboom en versier hem met veel lekkernijen
  2. Maak er een foto van
  3. Vul in het formulier dat onderaan deze pagina staat
  4. Bevestig deelname en je inschrijving op de Vivara nieuwsbrief

Zodra je foto geüpload is doe je automatisch mee aan de wedstrijd. In onze kerstnieuwsbrief van 25.12.2022 lees je wie de wedstrijd gewonnen heeft. Je kunt jouw vogelkerstboom ook delen op sociale media met behulp van #VivaraChristmas. WIj duimen voor je en wensen jou een fijne adventstijd!

Kun je het nog mooier maken? Deel jouw boom met ons!

Versier jouw boom

We willen jouw prachtig versierde vogelkerstboom zien! Zoek een mooie boom in je buurt, bij voorkeur een met veel takken. Misschien wonen er in deze boom al wat tuinvogels, die vettraktaties heerlijk vinden.

Versier vervolgens de boom met onze seizoensgebonden en vette lekkernijen, in de vorm van sneeuwvlokken, dennenbomen en sneeuwpoppen. Je kunt ook onze vetbollen, gevulde kokosnoten of voederharten ophangen. Jouw tuinvogels zullen genieten van een breed scala aan verschillende vormen en smaken!

DECORATIEF VOGELVOER IN VELE VORMEN EN KLEUREN