Vivara en Jachthut op den Hamer

Aan de rand van het prachtige Nationaal Park De Maasduinen ligt Pannenkoekenhuis Jachthut Op den Hamer. Op deze fijne plek midden in de natuur worden de heerlijkste pannenkoeken en andere versnaperingen geserveerd, terwijl u uitkijkt over de bossen en de Maasvallei. Rondom De Jachthut met groot terras voelen vele vogels, insecten, eekhoorns en andere tuindieren zich thuis en maken ze dankbaar gebruik van de Vivara-voederplaatsen, nestkasten en insectenhuizen. In de nabije omgeving bevinden zich de gratis te bezoeken Vivara Natuurtuin (ter hoogte van Overloonseweg 11c in Vierlingsbeek) en het Vivara Natuurbelevingscentrum (Grotestraat 93 in Venray).

Kijk voor meer informatie over Jachthut Op den Hamer op www.dejachthut.nl

 

Speciaal voordeel voor gasten Jachthut Op den Hamer

Wilt u thuis, in uw eigen tuin of op uw balkon, ook meer tuindieren aantrekken? Dat kan met de producten van Vivara. Als gast van Jachthut Op den Hamer ontvangt u exclusief 15% korting op uw eerste bestelling. In Jachthut Op den Hamer kunt u gratis het Vivara Magazine ‘Meer leven in uw tuin’ meenemen. Op het magazine vindt u een kortingscode. Voeg deze kortingscode toe aan uw winkelmandje op  www.vivara.nl en de korting wordt direct verrekend.

Altijd op de hoogte blijven van de mooiste aanbiedingen, nieuwe producten en nieuws over de natuur om u heen? Schrijf u dan nu in voor de Vivara nieuwsbrief!