Meer leven in uw tuin

 
 • 9,1 / 10

  "ik vind Vivara.nl een top site bestel er al jaren en ik kan deze site echt aanbevelen ik heb wel eens vetbollen bij de action gekocht en dat is echt troep beschimmelen heel snel de bolletjes van vivara zijn super goed voor de vogels ze vliegen erop af de mussen ik zorg graag voor de vogels in de tuin ze hebben het al zwaar we hebben elke jaar een nestje koolmeesjes dan bestel ik meelwormen de vogels zijn ons heel dankbaar mijn tuin staan ook planten van vivara en ze doen het erg goed vivara is een top site waar je alles kunt bestellen voor de dieren in je tuin..."

  c

  "goed..."

  Angelina Koppes

 • UITGELICHT

  BEKIJK DEZE ACTIE

 • PRODUCTZOEKER

  Vind informatie en producten voor specifieke vogels of andere tuindieren.

  Zoek nu

 

Producten van Vivara

 • VOGELVOER

  Het beste vogelvoer vindt u bij Vivara. We produceren het voer zelf en het bestaat uit voedingsrijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De vogels zijn er dol op en zullen uw tuin of balkon zeker bezoeken als u Vivara voer in uw tuin aanbiedt.

 • VOERSYSTEMEN

  Voersysteem Vivara

  Geen enkele vogelsoort is het zelfde en ook de manier van eten kan enorm verschillen. Daarom hebben we bij Vivara een groot assortiment aan voedersystemen. Zo kunt u altijd het juiste voedersysteem kiezen voor de vogels in uw tuin. 

 • NESTKASTEN

  Nestkasten Vivara

  Aan de bomen beginnen weer blaadjes te komen, steeds vaker hoort u de vogels fluiten. Het broedseizoen komt eraan. Met de Vivara nestkasten helpt u vogels aan een schuil- en nestplaats

 • PLANTEN

  Planten Vivara

  Een tuin vol leven begint met de juiste beplanting. Bij Vivara vindt u dan ook een ruim aanbod aan diervriendelijke tuinplanten.

Producten voor een diervriendelijke tuin & balkon

Vivara natuurbeschermingsproducten is specialist in producten voor een diervriendelijke tuin. Bij Vivara vindt u vogelvoer voor veel soorten tuinvogels en voer voor andere tuindieren: van zadenmixen tot vetbollen en vogelpindakaas. Maar we hebben ook een ruim aanbod voederhuisjes, nestkasten en diervriendelijke planten. We ontwikkelen onze producten in nauwe samenwerking met natuurbeschermingsorganisaties zoals Natuurmonumenten en Vogelbescherming Nederland. Zo verbeteren we het leefmilieu van plant en dier. Van elk product dat u koopt gaat een deel van de opbrengst naar deze partners.

Verwelkom dieren in uw tuin. Met onze producten kunt u uw tuin of balkon diervriendelijk inrichten, ook als u weinig plaats heeft. Daarmee helpt u dieren aan een geschikt leefgebied. Plaats een voederhuisje of voedersilo – uiteraard gevuld met energierijke zadenmixen – en u zult binnen een mum van tijd de eerste tuinvogels erop af zien komen. Met de juiste planten maakt u van uw tuin al snel een vogelparadijs. Bekijk ons aanbod: er zit zeker iets tussen voor uw tuin of balkon.

 

Home Page Netherlands